Yoga & Meditasjon (DROP-IN eller KLIPPEKORT) – samt private timer innen pust, yoga, meditasjon og yoga nidra

Workshop bildeTIMEPLAN OG OVERSIKT OVER VÅRE FASTE YOGA & MEDITASJON KLASSER 2020:

NB! FORTLØPENDE PÅMELDING HELE SEMESTERET!

(Se nærmere beskrivelse av yogaklassene nedenfor – og i tillegg kan du lese om våre WORKSHOPS her )

ALTERNATIVE TILBUD:

 • Vi anbefaler hele kurs: 8x 90 min. til 1850,- for å oppnå maksimal terapeutisk effekt
 • Men gavekort/drop-in kan også kjøpes på senteret for 250,-/90 min.
 • I tillegg kan du kjøpe klippekort (varighet 6 mnd) for 8x 90 min til 1990,-
 • Er du medlem i Stoffskifteforbundet? Da får du 8x 90 min for 1500,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med BANKKORT eller med GAVEKORT.

TIMEPLAN 2020:

Mandager: 

 1. LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn – med Marius Engh kl 18.00-19.30

Tirsdager:

 1. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON FOR Å MOTVIRKE STRESS- OG UTBRENTHET (for alle) – med Rebekka Nøkling kl 18.00-19.30

Alle dager:

 1. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON for private grupper, organisasjoner og arbeidsplasser
 2. PRIVATE YOGATIMER EN-TIL-EN – etter avtale
 3. GONG MEDITASJON – etter avtale 
 4. WORKSHOPS FOR DEG SOM VIL LÆRE MER OM TERAPEUTISK YOGA & MEDITASJON:
  1. DIABETESYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  2. HORMONYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  3. Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu! (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  4. Terapeutisk yoga & meditasjon – slik forskerne anbefaler det med Nobelprisvinnere i spissen (kontakt oss for informasjon om neste kurs)

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe på mob: 90071428 (Rebekka) eller 47465380 (Marius) eller ved å sende oss en e-post:post@livslystogmotivasjon.no

Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling
Sertifiserte MediYoga-instruktører og Dinah Rodrigues-yogalærere, spesialisert innen: kreft, stress og utbrenthet, hormoner, diabetes og depresjoner – og partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS som eier Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen.

 

LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn (mandag kl 18.00-19.30) – med Marius Engh!

Stadig flere menn har fått opp øynene for yoga, pusteteknikker og meditasjon – enten de er fotballspillere eller toppledere. Vi vet likevel at mange er skeptiske og redde for at de er for stive, utålmodige og at de ikke får nok treningseffekt. Derfor har Marius Engh skreddersydd dette kurset kun for menn. Erfaringen hans er at det kan være lettere for menn å starte i en “kvinnefri yogaklasse” – slik at deltagerne kan få en maksimal fysisk og mental trening – for både kropp og sinn! Vi vet også at menn ofte har andre mål, forventninger og utfordringer knyttet til å starte med en yogapraksis: de tror kanskje at dette er en typisk «kvinnegreie», de er ofte litt mer skeptiske til den yogiske tankegangen og østlige visdommen.

MEDISINSK LIVSLYST YOGA & MEDITASJON FOR ALLE – FOR Å MOTVIRKE STRESS OG UTBRENTHET (tirsdag kl 18-19.30) – MED REBEKKA NØKLING!

ØNSKER DU MINDRE STRESS OG MER LIVSLYST? Bli med på våre faste yogaklasser hver tirsdag, hvor du vil lære helsebringende terapeutiske yogaøvelser og meditasjon, forskningsbaserte pusteteøvelser og hormonbalanserende øvelser for å motvirke stress og utbrenthet. Rebekka Nøkling som leder yogaklassen er Cand. Scient, en profilert foredragsholder, coach, mental trener og sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert på stress- og utbrenthet, depresjoner, hormoner, diabetes og kreft. Denne klassen passer for ALLE – enten du har praktisert yoga i mange år, er nybegynner, pasient eller lever med ulike fysiske- og psykososiale senskader etter behandling.

PRIVATYOGATIMER MED REBEKKA NØKLING OG MARIUS ENGH – HVOR DU FÅR EN PERSONLIG OG SKREDDERSYDD OPPFØLGING.

NYHET: PRIVATTIMER FOR DEG – eller DIN GRUPPE: Etter nærmere avtale med oss så kan du få én-til-én privattimer, eller få skreddersydd et yoga & meditasjonskurs for din gruppe, vennegjeng eller arbeidsplass. Etter en innledende samtale vil du få øvelser tilpasset ditt behov, personlige mål og eventuelle utfordringer. Du vil lære terapeutiske pusteteknikker, yoga, meditasjoner og yoga nidra som du enkelt kan praktisere hjemme i tillegg til timene med Marius og/eller Rebekka. Dette tilbudet passer for ALLE – enten du har praktisert yoga tidligere, er nybegynner, vil lære deg å stresse ned og puste riktig, bli bedre på å fokusere på det som er viktig, forebygge og motvirke diabetes, redusere smerter i rygg eller andre ulike fysiske- og psykososiale senskader etter sykdom eller andre utfordringer i livet.

Lær deg enkle pusteøvelser som vi skreddersyr for deg og dine mål!

Få ditt personlige pusteteøvelseprogram – tilpasset dine behov og mål! Vi jobber én-til-én og lærer deg å praktisere utvalgte pusteøvelser som passer din livssituasjon og dine utfordringer i hverdagen – både hjemme og på jobb. Hver pustetime hos Rebekka Nøkling og Marius Engh varer i 60 min. Gjennom vår brede fagkompetanse innen coaching, helse- og medisin, stressmestring, medisinsk yoga, terapeutisk meditasjon og pusteteknikker vil vi hjelpe deg til å:

HORMONBALANSERENDE YOGA & MEDITASJON KUN FOR KVINNER – MED REBEKKA NØKLING!

VI ANBEFALER DETTE TERAPEUTISKE HORMONBALANSERENDE YOGA & MEDITASJON KURSET TIL ALLE KVINNER som vil ha mindre stress og mer livslyst gjennom å oppnå en større harmoni mellom kropp og sinn – ved å få en bedre hormonbalanse. Rebekka Nøkling er sertifisert og diplomert yogalærer spesialisert på kvinnelige hormoner.

Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu!

Nå kan du bli med på Professor Fahri Saatcioglu sitt meditasjonskurs på Livslyst & Motivasjon Senteret! Fahri jobber til daglig ved Universitetet i Oslo og er en internasjonalt anerkjent forsker innenfor molekylærbiologi og kreftforskning. De siste tretti årene har han også praktisert yoga og underviser nå også i hvordan du kan oppnå en bedre helse ved hjelp av yoga og meditasjon. Vitenskapelig forskning viser at meditasjon, i tillegg til å redusere psykisk og fysisk stress, også forbedrer hjernefunksjonen vår.

ALRN Balanseprogram KURS – for deg med krystallsyke (passer også for pårørende)

Forskningen har vist at det er en sammenheng mellom hormoner og krystallsyken (BPPV). I 2019 inngikk Anna Lejerstedt og Rebekka Nøkling et unikt samarbeid – hvor nettopp deres fagkompetanse og siste nytt fra forskningen ble slått sammen – og hvor det første ALRN Balanseprogrammet er utviklet og skreddersydd for deg som sliter med krystallsyken. Det har vært en overraskende stor respons og etterspørsel fra pasienter og pårørende på deres ALRN-workshops, så nå forsetter de suksessen med å lansere det første ALRN-kurset som vil gå over fire ganger (torsdager kl 17.30-19.00).

Lær av den verdensberømte Dinah Rodrigues (91) og bli med på hennes hormonyoga

VIL DU PRØVE HORMONYOGA FOR KVINNER OG HORMONYOGA FOR DIABETES? Livslyst & Motivasjon AS samarbeider med hormoneksperten Dinah Rodrigues. Sammen med Dinah Rodrigues har vi startet et større internasjonalt forskningsprosjekt (hvor vi sitter i ledergruppen) – og som har resultert i det helt nye forskningskurset, som Rebekka Nøkling er fagansvarlig for – og som nå gjør at du kan bli en kvalitetssikret og sertifisert forskningsyogalærer! Vi tilbyr både åpne kurs og kurs for yogalærere som ønsker å delta på Dinah Rodrigues sin hormonyoga.

SISTE NYTT! GONG MEDITASJON på Livslyst & Motivasjon Senteret!

VISSTE DU AT DU NÅ OGSÅ KAN BESTILLE ET “GONGBAD” TIL PRIVATE ARRANGEMENTER? Livslyst & Motivasjon tilbyr GONG MEDITASJON som et av våre anti-stress tilbud, da dette er en type lydterapi – som har eksistert i tusenvis av år – og særlig brukt i ulike helbredelsesprosesser. I dag brukes denne lydterapiformen som et hjelpemiddel i forbindelse med: stressreduksjon, i smertebehandling – og til å fjerne følelsesmessige blokkeringer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s