HORMONYOGA & TERAPEUTISK MEDITASJON med Livslyst & Motivasjon sine samarbeidspartnere

Workshop bildeOVERSIKT OVER WORKSHOPS:
HORMONYOGA & TERAPEUTISK MEDITASJON – som nå i disse Coronavirustider gis kun til mindre private mindre grupper eller én-til-én:

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med VIPPS eller med GAVEKORT.

Våre tilbud:

  1. LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn – med Marius Engh 
  2. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON FOR Å MOTVIRKE STRESS- OG UTBRENTHET (for alle) – med Rebekka Nøkling
  3. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON for private grupper, organisasjoner og arbeidsplasser
  4. PRIVATE YOGATIMER EN-TIL-EN – etter avtale
  5. GONG MEDITASJON – etter avtale 
  6. WORKSHOPS FOR DEG SOM VIL LÆRE MER OM TERAPEUTISK YOGA & MEDITASJON:
    1. DIABETESYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
    2. HORMONYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
    3. Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu! (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
    4. Terapeutisk yoga & meditasjon – slik forskerne anbefaler det med Nobelprisvinnere i spissen (kontakt oss for informasjon om neste kurs)

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe på mob: 90071428 (Rebekka) eller 47465380 (Marius) eller ved å sende oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no

Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling
Sertifiserte MediYoga-instruktører og Dinah Rodrigues-yogalærere, spesialisert innen: kreft, stress og utbrenthet, hormoner, diabetes og depresjoner – og partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS som eier Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen.

HORMONYOGA WORKSHOP

Dinah Rodrigues Hormon Yoga Terapi (HYT) er en komplementær naturlig yogaform som reaktiverer og balanserer deg og dine hormonproduserende kjertler på en helsebringende måte. HYT er dynamisk og kombinerer Hatha yoga, Kundalini yoga og Tibetanske energiteknikker – og virker direkte på: eggstokkene, skjoldbruskkjertelen, hypofysen, binyrene og bukspyttkjertelen.

Dinah Rodrigues hormonyoga

Livslyst & Motivasjon AS samarbeider med hormoneksperten Dinah Rodrigues. Sammen med Dinah Rodrigues (97) har vi startet et  internasjonalt forskningsprosjekt (hvor vi sitter i ledergruppen) – og som har resultert i det helt nye forskningskurset, som Rebekka Nøkling er fagansvarlig for – og som nå gjør at du kan bli en kvalitetssikret og sertifisert forskningshormonyogalærer! Vi tilbyr både åpne kurs og kurs for yogalærere som ønsker å delta på Dinah Rodrigues sin hormonyoga.

Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu!

Nå kan du bli med på Professor Fahri Saatcioglu sitt meditasjonskurs på Livslyst & Motivasjon Senteret! Fahri jobber til daglig ved Universitetet i Oslo og er en internasjonalt anerkjent forsker innenfor molekylærbiologi og kreftforskning. De siste tretti årene har han også praktisert yoga og underviser nå også i hvordan du kan oppnå en bedre helse ved hjelp av yoga og meditasjon. Vitenskapelig forskning viser at meditasjon, i tillegg til å redusere psykisk og fysisk stress, også forbedrer hjernefunksjonen vår.

Leave a comment