Workshop bildeTIMEPLAN OG OVERSIKT OVER VÅRE FASTE YOGA & MEDITASJON KLASSER 2018:

NB! FORTLØPENDE PÅMELDING HELE SEMESTERET!

(Se nærmere beskrivelse av yogaklassene nedenfor – og i tillegg kan du lese om våre WORKSHOPS her )

ALTERNATIVE TILBUD:

 • Vi anbefaler hele kurs: 8x 90 min. til 1850,- for å oppnå maksimal terapeutisk effekt
 • Men gavekort/drop-in kan også kjøpes på senteret for 250,-/90 min.
 • I tillegg kan du kjøpe klippekort (varighet 6 mnd) for 8x 90 min til 1990,-
 • Er du medlem i Stoffskifteforbundet? Da får du 8x 90 min for 1500,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med BANKKORT eller med GAVEKORT.

TIMEPLAN 2018:

Mandager: 

 1. LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn – med Marius Engh kl 18.00-19.30

Tirsdager:

 1. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON FOR Å MOTVIRKE STRESS- OG UTBRENTHET (for alle) – med Rebekka Nøkling kl 16.30-18.00
 2. GONG MEDITASJON – etter avtale med Marius Engh
 3. NB! Se egne priser: Kunst & Yoga for barn (7-13 år) med Mette Dybwad Torstensen!
 4. NB! Se egne priser: Kunst & Yoga (Vinjasatwist) for voksne med Mette Dybwad Torstensen!

Onsdager:

 1. WORKSHOPS FOR DEG SOM VIL LÆRE MER OM TERAPEUTISK YOGA & MEDITASJON:
  1. DIABETESYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  2. HORMONYOGA (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  3. Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu! (kontakt oss for informasjon om neste kurs)
  4. Terapeutisk yoga & meditasjon – slik forskerne anbefaler det med Nobelprisvinnere i spissen (kontakt oss for informasjon om neste kurs)

Alle dager:

 1. MEDISINSK YOGA & MEDITASJON for private grupper, organisasjoner og arbeidsplasser
 2. PRIVATE YOGATIMER EN-TIL-EN – med Marius Engh

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe på mob: 90071428 (Rebekka) eller 47465380 (Marius) eller ved å sende oss en e-post:post@livslystogmotivasjon.no

Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling
Sertifiserte MediYoga-instruktører og Dinah Rodrigues-yogalærere, spesialisert innen: kreft, stress og utbrenthet, hormoner, diabetes og depresjoner – og partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS som eier Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen.

 

For første gang i Norge! Møt den verdensberømte Dinah Rodrigues (90) og bli med på hennes hormonyoga – både åpne kurs og teacher training!

VIL DU PRØVE HORMONYOGA FOR KVINNER OG HORMONYOGA FOR DIABETES? 9. -17. juni (2018) vil hormoneksperten Dinah Rodrigues komme til Norge, hvor hun selv vil undervise og utdanne hormonyogalærere hos oss på Livslyst & Motivasjon Senteret. Sammen med oss, vil dette også være starten på et større internasjonalt forskningsprosjekt (hvor vi sitter i ledergruppen) – og som har resultert i det helt nye forskningskurset hvor DU nå kan bli en sertifisert forskningsyogalærer! Vi tilbyr både åpne kurs – for alle som vil være med – og kurs for yogalærere som ønsker å delta på Dinah Rodrigues sin teacher training.

LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn – med Marius Engh! Hver mandag kl 18.00-19.30

FORTLØPENDE PÅMELDING! Stadig flere menn har fått opp øynene for yoga, pusteteknikker og meditasjon – enten de er fotballspillere eller toppledere. Vi vet likevel at mange er skeptiske og redde for at de er for stive, utålmodige og at de ikke får nok treningseffekt. Derfor har Marius Engh skreddersydd dette kurset kun for menn. Erfaringen hans er at det kan være lettere for menn å starte i en “kvinnefri yogaklasse” – slik at deltagerne kan få en maksimal fysisk og mental trening – for både kropp og sinn! Vi vet også at menn ofte har andre mål, forventninger og utfordringer knyttet til å starte med en yogapraksis: de tror kanskje at dette er en typisk «kvinnegreie», de er ofte litt mer skeptiske til den yogiske tankegangen og østlige visdommen.

MEDISINSK YOGA & MEDITASJON FOR Å MOTVIRKE STRESS OG UTBRENTHET – MED REBEKKA NØKLING!

FORTLØPENDE PÅMELDING! ØNSKER DU MINDRE STRESS OG MER LIVSLYST? Bli med på våre faste yogaklasser hver tirsdag kl 16.30-18.00. Du vil lære terapeutiske yogaøvelser, pusteteknikker, hormonbalanserende øvelser og meditasjoner for å motvirke stress og utbrenthet. Rebekka Nøkling som leder yogaklassen er Cand. Scient, en profilert foredragsholder, stressmestringscoach, mental trener og sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert på stress- og utbrenthet, depresjoner, hormoner, diabetes og kreft. Denne klassen passer for ALLE – enten du har praktisert yoga i mange år, er nybegynner, pasient eller lever med ulike fysiske- og psykososiale senskader etter behandling.

PRIVATYOGATIMER MED MARIUS ENGH – HVOR DU FÅR EN PERSONLIG OG SKREDDERSYDD OPPFØLGING 

Marius Engh er sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør – spesialisert på hormoner, diabetes, stress og utbrenthet, depresjoner og kreft. Etter en innledende samtale vil du få øvelser tilpasset ditt behov, personlige mål og eventuelle utfordringer. Du vil lære terapeutiske pusteteknikker og meditasjoner som du enkelt kan praktisere hjemme i tillegg til timene med Marius. Dette tilbudet passer for ALLE – enten du har praktisert yoga tidligere, er nybegynner, vil lære deg å stresse ned og puste riktig, bli bedre på å fokusere på det som er viktig, forebygge og motvirke diabetes, redusere smerter i rygg eller andre ulike fysiske- og psykososiale senskader etter sykdom eller andre utfordringer i livet.

SISTE LIVSLYST-NYTT! Kunst & Yoga (Vinjasatwist) for voksne med Mette Dybwad Torstensen!

Gjennom 5 kurskvelder vil Cand. Philol. i kunsthistorie og yogalærer Mette Dybwad Tortsensen lede voksne gjennom en rolig yogareise som legger vekt på twister, armbalanse/styrke, lek, mykhet og styrke. Det vil bli en peak-stilling i hver serie! Etter en ledet meditasjon, en visuell reise, vil man jobbe visuelt. Du trenger ingen kunnskaper om kunst/male, men vi vil bruke tilstanden vi er i, det vi har opplevd, og leke oss gjennom et kunstoppgave; enten det er maleri, tegning, skulptur eller å jobbe med andre materialer.

SISTE LIVSLYST-NYTT! Kunst & Yoga-kurs for barn (7-13 år) med Mette Dybwad Torstensen!

Gjennom 5 kurskvelder vil ditt barn få en fantastisk reise gjennom yogalek og morsomme og nye pusteøvelser. Vi starter hver time med et namaste og om/gong, deretter vil de møte yogaen på en ny og leken måte; enten par-yoga, yoga i blinde, yoga-tegning eller rask/sakteyoga. Hver serie etterfølges av en meditasjon med tepper og musikk og en visuell ledet fortelling. Den siste halvtimen brukes til en kunstoppgave, ofte hentet fra yogaen den dagen, et tema/en chakra eller meditasjonen.

SISTE LIVSLYST-NYTT! Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu!

Nå kan du bli med på Professor Fahri Saatcioglu sitt meditasjonskurs på Livslyst & Motivasjon Senteret! Fahri jobber til daglig ved Universitetet i Oslo og er en internasjonalt anerkjent forsker innenfor molekylærbiologi og kreftforskning. De siste tretti årene har han også praktisert yoga og underviser nå også i hvordan du kan oppnå en bedre helse ved hjelp av yoga og meditasjon. Vitenskapelig forskning viser at meditasjon, i tillegg til å redusere psykisk og fysisk stress, også forbedrer hjernefunksjonen vår.

STRESS NED med YOGA & MEDITASJON – vi skreddersyr også timer for din arbeidsplass eller organisasjon!

Medisinsk yoga & meditasjon passer for ALLE – enten du har praktisert yoga i mange år, er nybegynner, pasient eller lever med ulike fysiske- og psykososiale senskader etter behandling. Vi tilpasser timen for hver enkelt deltager og viser øvelsene sittende på stol (evt. liggende) – i tillegg til de vanlige yogastillingene. Deltagerne lærer også utvalgte terapeutiske pusteteknikker og meditasjoner som de enkelt kan praktisere i hverdagen – hjemme eller på jobb. 

SISTE NYTT! GONG MEDITASJON på Livslyst & Motivasjon Senteret!

VISSTE DU AT DU NÅ OGSÅ KAN BESTILLE ET “GONGBAD” TIL PRIVATE ARRANGEMENTER? Livslyst & Motivasjon tilbyr GONG MEDITASJON som et av våre anti-stress tilbud, da dette er en type lydterapi – som har eksistert i tusenvis av år – og særlig brukt i ulike helbredelsesprosesser. I dag brukes denne lydterapiformen som et hjelpemiddel i forbindelse med: stressreduksjon, i smertebehandling – og til å fjerne følelsesmessige blokkeringer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s