Workshops & Utdanning

Vi har mer enn 20 års erfaring innen: undervisning, veiledning, videreutdanning, mental trening, coaching, mestring, positiv selvutvikling, presentasjonsteknikker, helse- og livsstilsendringer, «Life Science» og kompetanse- og forskningsformidling – og utvikler stadig nye og innovative LIVSLYST-produkter og tjenester. Gjennom vår produktutvikling i moderselskapet Livslyst & Motivasjon AS, så tilbyr vi et bredt spekter av: foredrag, kurs, workshops og utdanningsmoduler. Sammen med våre viktigste samarbeidspartnere er vi et innovativt og tverrfaglig spisskompetansesenter med stadig flere nye og spennende videreutdanningstilbud. Nedenfor ser du eksempler på hva som foregår på Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67, på Majorstuen.

Livslyst  & Motivasjon SENTERET eies av Livslyst & Motivasjon AS og er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”!

UTDANNINGEN FOR DEG SOM VIL JOBBE MED STRESSMESTRING

ER DU OPPTATT AV FAGKOMPETANSE? Gjennom Livslyst & Motivasjon AS sitt ettårige MODUL 1 undervisningsprogram vil diplomerte og sertifiserte Livslyst & Motivasjon-representanter ha fått nødvendig veiledning, faglig innsikt og kvalitetssikret kompetanse til å bruke elementer fra vår unike coachingmetode, «Livslyst-kurspakker» og stressmestringsverktøy i sin egen virksomhet, eller som en del av sin tilleggskompetanse og utdanning. Studentene vil på en enkel og forståelig måte få en unik innsikt i det siste tiårets kunnskapsutvikling, som bryter ned biomedisinens tradisjonelle skille mellom kropp og sinn – og få øve seg på hvordan de kan arrangere Livslyst-kurs, Livslyst-foredrag og Livslyst-selvhjelpsgrupper.

WORKSHOP for ALLE som vil vite mer om forskningen som gjøres på yoga og meditasjon

SCIENCE FOR A BETTER LIFE! Bli med på vår WORKSHOP: “Lær mer om den internasjonale forskningen som viser den terapeutiske og medisinske effekten yoga og meditasjon har!” og få mer innsikt i yogaforskningens metoder – helt ned på celle- og gennivå! Du vil også lære utvalgte øvelser, pusteteknikker og meditasjoner – som gjør at du selv kan få en helsebringende effekt med en gang. Kvalifikasjoner: Passer for deg som er interessert i yoga og meditasjon, er yogalærer (uavhengig av hvilken yogaform du praktiserer), jobber i helsevesenet, eller bare vil lære mer om yogaforskningens betydning for vår helse og livskvalitet.