MEDISINSK LIVSLYST YOGA & MEDITASJON FOR ALLE – FOR Å MOTVIRKE STRESS OG UTBRENTHET (tirsdag kl 18-19.30) – MED REBEKKA NØKLING!

ØNSKER DU MINDRE STRESS OG MER LIVSLYST? Bli med på våre faste yogaklasser hver tirsdag, hvor du vil lære helsebringende terapeutiske yogaøvelser og meditasjon, forskningsbaserte pusteteøvelser og hormonbalanserende øvelser for å motvirke stress og utbrenthet. Rebekka Nøkling som leder yogaklassen er Cand. Scient, en profilert foredragsholder, coach, mental trener og sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert på stress- og utbrenthet, depresjoner, hormoner, diabetes og kreft. Denne klassen passer for ALLE – enten du har praktisert yoga i mange år, er nybegynner, pasient eller lever med ulike fysiske- og psykososiale senskader etter behandling.

MERK: Passer også for deg som har/har hatt kreft – og du kan føle deg trygg i og med at Rebekka Nøkling er sertifisert og diplomert yogalærer – utdannet for å holde yogaklasser for kreftpasienter. Hun har også tidligere jobbet med kreftpasienter i Kreftforeningen, ved Oslo Universitetssykehus på Radiumhospitalet.

Yoga gruppe_IDA5558PRAKTISK INFORMASJON: Fortløpende påmelding hver tirsdag. En yogatime varer i 90 min. Ta på deg behagelige klær. Vi har garderobe og oppholdsrom hvis du vil ta en kopp te før/etter timen og bare slappe av litt. Vi har også alt yogautstyr du trenger – så bare kom!

Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no eller ved å sende en sms til: 900 71 428. Bekreftelse blir tilsendt så snart du har fått tildelt en plass.

FullSizeRender-2YOGAINSTRUKTØR: Rebekka Nøkling er Cand. Scient og sertifisert/diplomert MediYoga instruktør (www.mediyoga.com) og Dinah Rodrigues-yogalærer – spesialisert på kvinnelige hormoner, stress- og utbrenthet, depresjoner, diabetes og kreft. Rebekka er også partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh og jobber som stressmestringscoach og mental trener på Livslyst & Motivasjon SENTERET.

NB! NY TID: Tirsdager kl 18.00 – 19.30
MERK: FORTLØPENDE PÅMELDING!

ANTALL KLASSER: 8x 90 min.

PRIS: Kr 1850,-

ALTERNATIVE TILBUD: Vi anbefaler hele kurs: 8x 90 min. til 1850,- for å oppnå maksimal terapeutisk effekt. Men gavekort/drop-in kan også kjøpes på senteret for 250,-/90 min. I tillegg kan du kjøpe klippekort (varighet 6 mnd) for 8x 90 min til 1990,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med BANKKORT eller med GAVEKORT.

DIREKTE PÅMELDING PÅ NETT (følg denne linken)

VELKOMMEN!

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 (Rebekka)  eller 474 65 380 (Marius), så hjelper vi deg med glede!