ALRN Balanseprogram KURS – for deg med krystallsyke (passer også for pårørende)

Forskningen har vist at det er en sammenheng mellom hormoner og krystallsyken (BPPV). I 2019 inngikk Anna Lejerstedt og Rebekka Nøkling et unikt samarbeid – hvor nettopp deres fagkompetanse og siste nytt fra forskningen ble slått sammen – og hvor det første ALRN Balanseprogrammet er utviklet og skreddersydd for deg som sliter med krystallsyken. Det har vært en overraskende stor respons og etterspørsel fra pasienter og pårørende på deres ALRN-workshops, så nå forsetter de suksessen med å lansere det første ALRN-kurset som vil gå over fire ganger (torsdager kl 17.30-19.00).

Det anbefales at man behandler krystallsyken så raskt som mulig for å korte ned sykdomsforløpet. 50% av de som opplever krystallsyke får det kun en gang i livet men 50% får flere anfall. For noen blir krystallsyken en langvarig plage, og noen personer får dessverre hyppige tilbakefall.

Gruppene med langvarige plager og/eller residiverende plager får som regel også andre symptomer enn de som opplever kortvarig krystallsyke. Det er vanlig med fatigue/utmattelse, søvnproblemer, stress, smerter, uro/angst og nedstemthet.

Mange i denne gruppen opplever at de ikke får tilstrekkelig hjelp fra helsesektoren. De får behandling for sin krystallsyke men symptomene kommer tilbake eller man får nye anfall. Det er fremfor alt denne gruppen som balansefysioterapeut og terapeutisk yogainstruktør Anna Lejerstedt og stressmestringscoach og hormonyogalærer Rebekka Nøkling ønsker å hjelpe med den innovative terapiformen «ALRN Balanseprogrammet – for deg med krystallsyke».

– Det er en glede å tilby en helt ny og tverrfaglig behandlingsform for krystallsyke, basert på Anna sin kompetanse og det vi i Livslyst & Motivasjon jobber med innen: stressmestring, mental trening, coaching og ulike former innen medisinsk og terapeutisk; yoga, meditasjon og yoga nidra på Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen, forklarer Nøkling, før hun fortsetter ivrig:

– Vi er opptatt av å hjelpe de vi liker å kalle “de usynlige hverdagsheltene” med å unngå å bli kronisk syke – og tvert imot hjelpe dem til å bli “kronisk friske”. Dette gjør vi gjennom våre forskningsbaserte verktøy, utdanningsplattformer og samarbeid med dyktige spesialister, slik Anna er et godt eksempel på.

– Vi er også opptatt av at dette er noe pårørende til en som har fått krystallsykediagnosen kan ha glede og nytte av, så kurset passer utmerket for begge parter, forklarer Lejerstedt, som selv vet mye om dette – fordi hun selv har levd med diagnosen kronisk residiverende BPPV siden hun var 30 år.

I dette  kurset vil du få lære deg alle øvelsene i «ALRN Balanseprogrammet – for deg med krystallsyke (MODUL 1)», i løpet av fire torsdager. Vi gjør programmet i sin helhet og du får mulighetet til å stille spørsmål før/etter og underveis i undervisningen.

I tillegg vil det bli satt opp flere “ALRN Balanseprogrammet – for deg med krystallsyke” workshops fremover med Anna Lejerstedt og Rebekka Nøkling. Det vil også komme egne workshop og kurs for menn som har krystallsyke, med Marius EnghMer informasjon kommer snart

ØNSKER DUÅ MELDE DEG PÅ KURSET: «ALRN Balanseprogrammet – for deg med krystallsyke» (MODUL 1) som starter i august? (MERK: Du kan også sette deg på venteliste til neste kurs)

PÅMELDING: Send en en e-post: anna@nordfalkonh.no, og hvis du skulle ønske mer informasjon så svarer Anna Lejerstedt og Rebekka Nøkling deg personlig med glede.

DATOER (4x TORSDAGER):

TID: Send e-post til: post@livslystogmotivasjon.no for mer informasjon om neste oppstartsdato

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (ring på nederste ringeklokke til høyre)

PRIS: 1400,-NOK

KURSLEDER: Anna Lejerstedt er fysioterapeut og spesialist i svimmelhet. Hun jobber til daglig med utredning og behandling av svimmelhet på Nordfalk ØNH. Hun er også Mediyoga instruktør med videreutdanning i stress og utbrenthet. Hun er i tillegg Yoga nidra og Restorative yoga instruktør.

RELEVANT ARTIKKEL:
Visste du at: Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke? (LivslystMagasinet)