Livslyst & Motivasjon SENTERET er et tverrfaglig spisskompetansesenter med profilerte coacher, mentale trenere, foredragsholdere, pusteeksperter, parterapeuter, familieterapeuter, smerteterapeuter, sertifiserte medisinske yoga (MediYoga)-instruktører, sertifiserte Dinah Rodrigues-yogainstruktører med spesialisering innen hormoner og diabetes og veiledere innen: stemmebruk, musikk, gongbad og avspenningsteknikker. 

Du vil også ha muligheten til å delta på våre spennende, inspirerende og nyttige workshops i regi av Livslyst & Motivasjon AS og våre samarbeidspartnere. Ønsker du å fordype deg videre i det faglige, så tilbyr vi også flere utdanningsmoduler.

Du finner oss i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler med oppholdsrom, garderobe, butikk, yogasaler, møte-og foredragsrom og flere terapeutrom.

Rebekka Nøkling – Coach/mental trener

Rebekka Nøkling (47) er grunnleggeren og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net og Livslyst-studioet (film og podcast). Hun jobber som coach, mental trener, kurs- og utdanningsleder, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut. Rebekka er en profilert foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge og i Sverige, Italia, Tyskland og USA. I tillegg er hun helsejournalist, bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin og i LivslystMagasinet. Rebekka har også sin egne podcasteserier i Nettavisen og i LivslystStudio.

Marius Engh – Coach/mentaltrener

Marius Engh (48) er coach, mental trener, foredragsholder, parterapeut, medisinsk yogainstruktør og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, som eier: Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og Livslyst-studioet (podcast). Selskapet har spesialisert seg på: mental trening, coaching, parterapi, familieterapi, relasjonsbygging, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteøvelser.

Livslyst & Motivasjon AS utvikler skreddersydde utdanningstilbud for deg som vil lære mer!

Livslyst & Motivasjon AS har mer enn 20 års erfaring innen: undervisning, veiledning, videreutdanning, mental trening, coaching, mestring, positiv selvutvikling, presentasjonsteknikker, helse- og livsstilsendringer, «Life Science» og kompetanse- og forskningsformidling – og utvikler stadig nye og innovative LIVSLYST-produkter og tjenester som tilbys på Livslyst & Motivasjon Senteret. Gjennom vår produktutvikling i moderselskapet Livslyst & Motivasjon AS, så tilbyr vi et bredt spekter av: foredrag, kurs, workshops og utdanningsmoduler.

HORMONYOGA WORKSHOP

Dinah Rodrigues Hormon Yoga Terapi (HYT) er en komplementær naturlig yogaform som reaktiverer og balanserer deg og dine hormonproduserende kjertler på en helsebringende måte. HYT er dynamisk og kombinerer Hatha yoga, Kundalini yoga og Tibetanske energiteknikker – og virker direkte på: eggstokkene, skjoldbruskkjertelen, hypofysen, binyrene og bukspyttkjertelen.

ALRN Balanseprogrammet – for deg med søvnproblemer

NY LANSERING 18. SEPTEMBER! WORKSHOPEN FOR DEG SOM SLITER MED SØVNEN: Det er overraskende lite søvnmangel som skal til før det kan bli en helsebelastning som raskt reduserer livskvaliteten. Grunnen er at kroppen setter i gang en rekke prosesser under søvnen, som skal gjøre oss klare til neste dag. Når man først har begynt å sove dårlig, kan redselen for ikke å få sove bli den verste fienden. Det er fremfor alt denne gruppen som fysioterapeut og balansespesialist, Anna Lejerstedt, og Cand. Scient og stressmestringscoach Rebekka Nøkling ønsker å hjelpe med terapiformen «ALRN Balanseprogrammet- for deg med søvnproblemer».

ALRN Balanseprogrammet- for deg med krystallsyke

VI GJENTAR SUKSESSEN MED EN NY WORKSHOP 16.AUGUST: Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke. For noen blir krystallsyken en langvarig plage, med hyppige tilbakefall. Det er fremfor alt denne gruppen som fysioterapeut og spesialist på behandling av krystallsyke (BPPV) og andre balanseforstyrrelser, Anna Lejerstedt og Cand. Scient og stressmestringscoach Rebekka Nøkling ønsker å hjelpe med terapiformen «ALRN Balanseprogrammet- for deg med krystallsyke».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s