Livslyst & Motivasjon SENTERET er et tverrfaglig spisskompetansesenter med profilerte coacher, mentale trenere, foredragsholdere, pusteeksperter, parterapeuter, familieterapeuter, en osteopat, smerteterapeuter, sertifiserte medisinske yoga (MediYoga)-instruktører, sertifiserte Dinah Rodrigues-yogainstruktører med spesialisering innen hormoner og diabetes og veiledere innen: stemmebruk, musikk, gongbad og avspenningsteknikker. 

Du vil også ha muligheten til å delta på våre spennende, inspirerende og nyttige workshops i regi av Livslyst & Motivasjon AS og våre samarbeidspartnere. Ønsker du å fordype deg videre i det faglige, så tilbyr vi også flere utdanningsmoduler.

Du finner oss i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler med oppholdsrom, garderobe, butikk, yogasaler, møte-og foredragsrom og flere terapeutrom.

Rebekka Nøkling

Rebekka Nøkling (46) er grunnleggeren og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret. Rebekka jobber som stressmestringscoach, mental trener, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut. Hun er en profilert foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge. I tillegg er hun radioprogramleder og helsejournalist (bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin). Se eksempler på artikler i media her

Marius Engh

Marius Engh (46) er stressmestringscoach, mental trener, parterapeut, medisinsk yogainstruktør og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret. Selskapet har spesialisert seg på: coaching, parterapi, LIVSLYST-kurs, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteknikker, workshops og foredrag. Marius er daglig leder og jobber også med utviklingen av Livslyst-porteføljen, nye produkter og Livslyst-teamet vårt. I tillegg er han ansvarlig for vår prosessveiledning for bedrifter.

Anette Aarsland

Anette Aarsland (50) er vår stemmecoach på Livslyst & Motivasjon Senteret. Hun er sangpedagog og har studert opera i Milano, Roma, London og New York. Anette har flere års erfaring som operasanger, men har i tillegg jobbet 8 år i psykiatrien som miljøterapeut – og videre som pusteekspert med utgangspunkt i teknikker som brukes av sangere. Hun har samarbeidet med Rebekka Nøkling siden 2012 – og sammen har de holdt flere LivsPust- og stressmestringskurs og foredrag rundt om i hele landet.

WORKSHOP for ALLE som vil lære mer om forskningen som gjøres på yoga og meditasjon!

SCIENCE FOR A BETTER LIFE! Bli med på vår WORKSHOP: “Lær mer om den internasjonale forskningen som viser den terapeutiske og medisinske effekten yoga og meditasjon har!” og få mer innsikt i yogaforskningens metoder – helt ned på celle- og gennivå! Du vil også lære utvalgte øvelser, pusteteknikker og meditasjoner – som gjør at du selv kan få en helsebringende effekt med en gang.

UTDANNINGEN FOR DEG SOM VIL JOBBE MED STRESSMESTRING

ER DU OPPTATT AV FAGKOMPETANSE? Gjennom Livslyst & Motivasjon AS sitt ettårige MODUL 1 undervisningsprogram vil diplomerte og sertifiserte Livslyst & Motivasjon-representanter ha fått nødvendig veiledning, faglig innsikt og kvalitetssikret kompetanse til å bruke elementer fra vår unike coachingmetode, «Livslyst-kurspakker» og stressmestringsverktøy i sin egen virksomhet, eller som en del av sin tilleggskompetanse og utdanning.

Livslyst & Motivasjon AS utvikler skreddersydde utdanningstilbud for deg som vil lære mer!

Livslyst & Motivasjon AS har mer enn 20 års erfaring innen: undervisning, veiledning, videreutdanning, mental trening, coaching, mestring, positiv selvutvikling, presentasjonsteknikker, helse- og livsstilsendringer, «Life Science» og kompetanse- og forskningsformidling – og utvikler stadig nye og innovative LIVSLYST-produkter og tjenester som tilbys på senteret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s