Coaching – Workshops – Utdanning – Forskning som hjelper deg!

Livslyst & Motivasjon SENTERET er et tverrfaglig spisskompetansesenter med profilerte coacher, mentale trenere, foredragsholdere, pusteeksperter, parterapeuter, familieterapeuter, sertifiserte medisinske yoga (MediYoga)-instruktører, sertifiserte Dinah Rodrugues-yogainstruktører med spesialisering innen hormoner og diabetes. Vi holder til i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler.

Du vil også ha muligheten til å delta på våre spennende, inspirerende og nyttige workshops i regi av Livslyst & Motivasjon AS og våre samarbeidspartnere. Ønsker du å fordype deg videre i det faglige, så tilbyr vi også flere utdanningsmoduler.

Livslyst  & Motivasjon SENTERET eies av Livslyst & Motivasjon AS og er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”!

Rebekka Nøkling – Coach/mental trener

Rebekka Nøkling (49) er grunnleggeren og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh, som eier Livslyst & Motivasjon SenteretLivslystMagasinet og LivslystStudioet. Hun jobber som coach, mental trener, kurs- og utdanningsleder, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut. Rebekka er en profilert podcastprogramleder og foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge og i Sverige, Italia, Tyskland og USA. Hun jobber også som helsejournalist, bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin og i LivslystMagasinet.  I tillegg underviser Rebekka medisinstudenter på en høyskole og hun er rektor og utdanningsansvarlig på mPOWER Academy AS – som har som mål å få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt.

BESTILL ET INSPIRERENDE LIVSLYST & MOTIVASJON FOREDRAG MED REBEKKA NØKLING HER!

SISTE NYTT! Nå kan du også bestille et foredrag online: Rebekka Nøkling er spesialist på hjernetrim, stressmestring og motivasjon – og sprer engasjement, godfølelse og livsglede i sine foredrag – og ja: Alt er faglig forankret! Du vil lære deg å takle endringsprosesser bedre, spille på lag med dine kollegaer og få verktøy som gir deg innsikt i hvordan du kan få mer livsglede og engasjement på arbeidsplassen – og i privatlivet – ved å stimulere nervesystemet, hormonene, cellene dine og hjernen positivt. Foredragene skreddersys til hver målgruppe, samt for grupper helt uten faglig bakgrunn. Rebekka er opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte. Du vil i hennes foredrag få konkrete råd og øvelser som du kan bruke med en gang! 

Marius Engh – Coach/mentaltrener

Marius Engh (50) er coach, mental trener, foredragsholder, parterapeut, terapeutisk- og medisinsk hormonyogainstruktør og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, som eier: Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudioet (lydstudio/podcast). Selskapet har spesialisert seg på: mental trening, coaching, parterapi, familieterapi, relasjonsbygging, endringsprosesser, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteøvelser.

HORMONYOGA WORKSHOP

Dinah Rodrigues Hormon Yoga Terapi (HYT) er en komplementær naturlig yogaform som reaktiverer og balanserer deg og dine hormonproduserende kjertler på en helsebringende måte. HYT er dynamisk og kombinerer Hatha yoga, Kundalini yoga og Tibetanske energiteknikker – og virker direkte på: eggstokkene, skjoldbruskkjertelen, hypofysen, binyrene og bukspyttkjertelen.

BLODSUKKERBALANSEN lanserer 5 matnyttige online-workshops!

De profilerte foredragsholderne og fagekspertene Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, også kjent fra helse- og livstilsserien i LivslystMagasinet og podcasten: BLODSUKKERBALANSEN – har fått tusenvis av lesere, lyttere og følgere i hele Skandinavia. Nå kan du bli med dem på 5 nye workshops – hvor de deler sine personlige matoppskrifter, stressmestringsøvelser og mentale treningstips! Målet er at du raskt skal få blodsukkeret ditt i balanse og stresset ut av kroppen – som igjen vil gi deg en mye bedre helse og et sterkere immunforsvar, samtidig som du går ned i vekt. Og ja: Alt er faglig forankret!

NY WORKSHOP! ALRN Balanseprogrammet- for deg med krystallsyke

Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke. For noen blir krystallsyken en langvarig plage, med hyppige tilbakefall. Det er fremfor alt denne gruppen som fysioterapeut og spesialist på behandling av krystallsyke (BPPV) og andre balanseforstyrrelser, Anna Lejerstedt og Cand. Scient og stressmestringscoach Rebekka Nøkling ønsker å hjelpe med terapiformen «ALRN Balanseprogrammet- for deg med krystallsyke».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s