Coaching – Empowerment – Stressmestring – Selvledelse – Lederutvikling – Ernæring – Forskning som hjelper deg!

Livslyst & Motivasjon AS har mer enn 25 års erfaring innen «Life Science»og rehabilitering. Vi utvikler nye og innovative LIVSLYST-produkter og tjenester innen helse- og livsstil og positiv selvutvikling – basert på vår unike fagkompetanse og kunnskapserfaring. Vi holder til i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler.

Du vil også ha muligheten til å delta på våre spennende, inspirerende og nyttige workshops i regi av Livslyst & Motivasjon AS og våre samarbeidspartnere. Ønsker du å fordype deg videre i det faglige, så tilbyr vi også flere sertifiseringskurs og utdanningsmoduler via mPOWER Academy: www.mpoweracademy.org

Livslyst  & Motivasjon SENTERET eies av Livslyst & Motivasjon AS og er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”!

Rebekka Nøkling – Coach/mental trener

Rebekka Nøkling: Grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS – som eier Livslyst & Motivasjon Senteret og mPOWER Akademiet som ble stiftet i 2018 – med et mål om å ta et aktivt sosialt ansvar og få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt. Rebekka jobber daglig som coach, mental trener og parterapeut i sin privatpraksis på Majorstuen i Oslo. I tillegg har Rebekka en spisskompetanse innen lederutvikling og hun hjelper bedrifter til å øke sitt endringspotensiale og skape en vinnerkultur som gir gode resultater og færre sykmeldinger. Tusenvis av: ledere, mellomledere og ansatte har fått mer empowerment, en positiv selvutvikling og vekst på arbeidsarenaen ved å bruke LIVSLYST & EMPOWERMENT METODEN. Rebekka er med i et internasjonalt fagmiljø og i lederprogrammet ved Harvard University innen fagfeltet Lifestyle Medicine. Hun har en unik og sammensatt fagkompetanse innen medisinsk genforskning, biokjemi, ernæring, endokrinologi (læren om hormoner), molekylærbiologi, psykologi, hjernetrim og prosjektledelse. Rebekka er en profilert foredragsholder og fagekspert innen Lifestyle Medicine (sertifisert fra Harvsrd Medical School). I tillegg er hun en allsidig helsejournalist og inspirerende sakprosaforfatter – som er kjent for sin historiefortelling innen forskningsformidling – både nasjonalt og internasjonalt.  Rebekka er også styremedlem i Studieforbundet næring og samfunn som ligger direkte under Kunnskapsdepartementet og Ambassadør i MediYoga Förbundet Sverige – for å bidra aktivt med sin brede faglige kompetanse.

BESTILL ET INSPIRERENDE LIVSLYST & MOTIVASJON FOREDRAG MED REBEKKA NØKLING HER!

SISTE NYTT! Nå kan du også bestille et foredrag online: Rebekka Nøkling er spesialist på hjernetrim, stressmestring og motivasjon – og sprer engasjement, godfølelse og livsglede i sine foredrag – og ja: Alt er faglig forankret! Du vil lære deg å takle endringsprosesser bedre, spille på lag med dine kollegaer og få verktøy som gir deg innsikt i hvordan du kan få mer livsglede og engasjement på arbeidsplassen – og i privatlivet – ved å stimulere nervesystemet, hormonene, cellene dine og hjernen positivt. Foredragene skreddersys til hver målgruppe, samt for grupper helt uten faglig bakgrunn. Rebekka er opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte. Du vil i hennes foredrag få konkrete råd og øvelser som du kan bruke med en gang! 

Marius Engh – Coach/mentaltrener

Marius Engh er sosionom, empowermentcoach, mental trener, foredragsholder, parterapeut, terapeutisk- og medisinsk hormonyogainstruktør og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, som eier: Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudioet (lydstudio/podcast). Selskapet har spesialisert seg på: mental trening, coaching, parterapi, familieterapi, relasjonsbygging, endringsprosesser, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteøvelser. Livslyst & Motivasjon eier også mPOWER Academy – som ble stiftet i 2018, hvor Marius både er foredragsholder og vår kontaktperson for studenter og kursdeltagere som har behov for ekstra oppfølging, eller som får betalt sin kursplass via NAV og andre støtteordninger.

Hjernetrim med Rebekka Nøkling = Lær deg øvelsene fra forskningen!

NYHET! PRIVATTIMER FOR DEG – eller DIN GRUPPE: Cand. Scient. Rebekka Nøkling vil gi deg innsikt i hvordan kropp og sinn henger sammen – og hvordan du gjennom hjernetrim kan prestere bedre, føle deg bedre og få mindre stress og mer livslyst i hverdagen! Hennes skreddersydde hjernetrimprogram for deg er basert på banebrytende forskning i grensesnittet mellom: hjerneforskning, genforskning og psykologi.

BLODSUKKERBALANSEN lanserer 5 matnyttige online-workshops!

De profilerte foredragsholderne og fagekspertene Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, også kjent fra helse- og livstilsserien i LivslystMagasinet og podcasten: BLODSUKKERBALANSEN – har fått tusenvis av lesere, lyttere og følgere i hele Skandinavia. Nå kan du bli med dem på 5 nye workshops – hvor de deler sine personlige matoppskrifter, stressmestringsøvelser og mentale treningstips! Målet er at du raskt skal få blodsukkeret ditt i balanse og stresset ut av kroppen – som igjen vil gi deg en mye bedre helse og et sterkere immunforsvar, samtidig som du går ned i vekt. Og ja: Alt er faglig forankret!

Lær deg enkle pusteøvelser som vi skreddersyr for deg og dine mål!

Få ditt personlige pusteteøvelseprogram – tilpasset dine behov og mål! Vi jobber én-til-én og lærer deg å praktisere utvalgte pusteøvelser som passer din livssituasjon og dine utfordringer i hverdagen – både hjemme og på jobb. Hver pustetime hos Rebekka Nøkling varer i 60 eller 90 min. Gjennom vår brede fagkompetanse innen coaching, helse- og medisin, stressmestring, empowerment, medisinsk hormonyoga, terapeutisk meditasjon og pusteteknikker vil vi hjelpe deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!

ONLINE PRIVATTIMER MED REBEKKA NØKLING OG MARIUS ENGH

NYHET: I disse Coronavirustider har vi utvidet vårt tilbud med skreddersydde ONLINE PRIVATTIMER FOR DEG og/eller DIN GRUPPE: Etter nærmere avtale med oss så kan du få én-til-én privattimer eller gruppetimer – hvor vi skreddersyr en mental treningspakke, empowermentpakke, relasjonell kommunikasjonspakke, hybridkontorpakke og/eller inkluderer et yoga & meditasjonskurs for deg og din gruppe, vennegjeng eller arbeidsplass.

ALRN Balanseprogrammet – for deg med krystallsyke

Hvert år får 80 000 nordmenn diagnosen krystallsyke. For noen blir krystallsyken en langvarig plage, med hyppige tilbakefall. Det er fremfor alt denne gruppen som fysioterapeut og spesialist på behandling av krystallsyke (BPPV) og andre balanseforstyrrelser, Anna Lejerstedt og Cand. Scient og stressmestringscoach Rebekka Nøkling ønsker å hjelpe med terapiformen «ALRN Balanseprogrammet- for deg med krystallsyke».

Leave a comment