LIVSLYST-YOGA & MEDITASJON kun for menn (mandag kl 18.00-19.30) – med Marius Engh!

Stadig flere menn har fått opp øynene for yoga, pusteteknikker og meditasjon – enten de er fotballspillere eller toppledere. Vi vet likevel at mange er skeptiske og redde for at de er for stive, utålmodige og at de ikke får nok treningseffekt. Derfor har Marius Engh skreddersydd dette kurset kun for menn. Erfaringen hans er at det kan være lettere for menn å starte i en “kvinnefri yogaklasse” – slik at deltagerne kan få en maksimal fysisk og mental trening – for både kropp og sinn! Vi vet også at menn ofte har andre mål, forventninger og utfordringer knyttet til å starte med en yogapraksis: de tror kanskje at dette er en typisk «kvinnegreie», de er ofte litt mer skeptiske til den yogiske tankegangen og østlige visdommen.Livslyst Yoga kun for menn

Vi har erfaring med at den medisinske og terapeutiske meditasjonen, pusteteknikker og yogaen med sine forskningsbaserte programmer og dokumenterte effekter som måles i kliniske studier med vestlig (gen)teknologi kan være lettere å ta innover seg. Særlig når dette kan resultere i mindre stress, «reparere» vonde rygger og nakker uten kirurgiske inngrep, forbedre og forebygge hjerte- og karsykdommer, bedre søvnen, øke hukommelsen og hjernekapasiteten med mer.

Mange menn føler seg også lite myke, og er ofte veldig stive, fordi de er uvant med å trene opp hele pustemuskulaturen. Enkle øvelser som inkluderer rotlås kan føles flaut – helt til de forstår at den «positive bieffekten» bl.a. er en økt seksuell utholdenhet, forebygger inkontinens og impotens, veldig bra for å forebygge og rehabilitere prostatakreft og mindre stress – fordi kropp og sinn kobles sammen ved hjelp av pusten, fysiske øvelser og meditasjon.

Det som hovedsakelig skiller LIVSLYST-yogaen fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske. Vi kombinerer avspenningsøvelser, med mye fokus på pusteteknikker, med fysiske utfordrende yogaøvelser, samt hormonbalanserende øvelser – for så å avslutte med meditasjon. I tillegg har alle som underviser i våre terapeutiske meditasjon- og yogaklasser en grunnleggende medisinskfaglig bakgrunn.

Livslyst Yoga_Marius Engh2_Livslyst & Motivasjon

PRAKTISK INFORMASJON:
Yogainstruktør: Marius Engh som er diplomert/sertifisert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert innen diabetes, hormoner, stress, depresjoner og kreft. Marius er også partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling og jobber som stressmestringscoach/mental trener på Livslyst & Motivasjon SENTERET.

NB! NY OPPSTARTSDATO KOMMER SNART: Mandager kl 18.00-19.30
MERK: FORTLØPENDE PÅMELDING!

ANTALL KLASSER: 8x 90 min.

PRIS: Kr 1850,-

ALTERNATIVE TILBUD:
Vi anbefaler hele kurs: 8x 90 min. til 1850,- for å oppnå maksimal terapeutisk effekt
Men gavekort/drop-in kan også kjøpes på senteret for 250,-/90 min.
I tillegg kan du kjøpe klippekort (varighet 6 mnd) for 8x 90 min til 1990,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

DIREKTE PÅMELDING PÅ NETT (følg denne linken)

VELKOMMEN!

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s