WALK THE TALK

WALK THE TALK_Livslyst & MotivasjonWALK THE TALK:
Vi i ledelsen i Livslyst & Motivasjon AS bruker selv – HVER ENESTE DAG – våre forskningsbaserte stressmestringsverktøy, pusteøvelser, relasjonsmodeller og andre tverrfaglige mestringsverktøy fra vår allsidige LIVSLYST-portefølje. De er selve “grunnsteinene” i alt vi gjør: hvordan vi bygger opp vårt moderselskap, våre datterselskaper og vårt LIVSLYST-team – og hvem vi velger å samarbeide med. Gjennom vår brede faglige kompetanse, men også selverfarte kunnskapserfaring så har vi muligheten til å “gi dette videre” til våre: klienter, kursdeltagere, bedriftskunder, pasienter, helseaktører, publikum på våre foredrag og andre som følger oss i våre sosiale kanaler.
Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg, din bedrift eller organisasjon – til en hverdag med MINDRE STRESS OG MER LIVSLYST – så ta kontakt med oss, når som helst på: post@livslystogmotivasjon.no
Her kan du også lese mer om vår virksomhet og grunnfilosofi.
Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling (Partnere/eiere Livslyst & Motivasjon AS)
Livslyst  & Motivasjon SENTERET eies av Livslyst & Motivasjon AS og er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”!