Marius Engh er sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør – spesialisert på hormoner, diabetes, stress og utbrenthet, depresjoner og kreft. Etter en innledende samtale vil du få øvelser tilpasset ditt behov, personlige mål og eventuelle utfordringer. Du vil lære terapeutiske pusteteknikker og meditasjoner som du enkelt kan praktisere hjemme i tillegg til timene med Marius. Dette tilbudet passer for ALLE – enten du har praktisert yoga tidligere, er nybegynner, vil lære deg å stresse ned og puste riktig, bli bedre på å fokusere på det som er viktig, forebygge og motvirke diabetes, redusere smerter i rygg eller andre ulike fysiske- og psykososiale senskader etter sykdom eller andre utfordringer i livet.

MediYoga-systemet, Dinah Rodrigues-hormonyogaen og vår egen LIVLYST-yoga inkluderer alltid utvalgte terapeutiske øvelser. Yogatilbudet som vi bruker på Livslyst & Motivasjon Senteret, består av spesifikke terapeutiske program, basert på integrert medisinsk forskning og vår brede kunnskapserfaring innen “Life Science” i over 20 år.

Den terapeutiske og medisinske yogaen kan anvendes ved rehabilitering for personer med ulike behov, for eksempel astmatikere, diabetikere, utbrenthet/ME, ulike former for ryggproblemer, hjertelidelser, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelser, andre former for avhengigheter, depresjoner, angst, hormonforstyrrelser, kreftpasienter, Parkinson, migrene med mer.

Myke fysiske bevegelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Korte, enkle yogaøkter kombineres med dyptvirkende meditasjoner som en integrert helhet, for å skape spesifikke terapeutiske effekter. Og ut i fra yogaens grunnleggende intensjon, vil det kunne gi en dyp og energimessig balanse på flere nivåer. Alle øvelsene utføres alltid med utgangspunkt i den individuelle kursdeltagerens evne og kapasitet. Også svært utmattede og kronisk syke personer kan derfor delta i utøvelse av vår yoga.

Det som hovedsakelig skiller MediYoga og LIVSLYST-yogaen fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske. I tillegg har alle som underviser i en grunnleggende medisinskfaglig bakgrunn.

Marius som er partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, jobber også som stressmestringscoach/mental trener på Livslyst & Motivasjon SENTERET – dersom du ønsker en coachingtime i tillegg til yogaundervisningen.

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring Marius direkte på: 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 A (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

VELKOMMEN!