Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu!

Nå kan du bli med på Professor Fahri Saatcioglu sitt meditasjonskurs på Livslyst & Motivasjon Senteret! Fahri jobber til daglig ved Universitetet i Oslo og er en internasjonalt anerkjent forsker innenfor molekylærbiologi og kreftforskning. De siste tretti årene har han også praktisert yoga og underviser nå også i hvordan du kan oppnå en bedre helse ved hjelp av yoga og meditasjon. Vitenskapelig forskning viser at meditasjon, i tillegg til å redusere psykisk og fysisk stress, også forbedrer hjernefunksjonen vår.

LES MER OM KURSLEDEREN HER. 

OM KURSET: Lær deg en uanstrengt meditasjonsteknikk: Sahaj Samadhi – som fyller sinnet med fred, klarhet og kreativitet!

”Sahaj” betyr naturlig, uanstrengt – og ”Samadhi” er navnet på en dyp meditasjonsteknikk.

Sahaj Samadhi meditasjon gir en dypere hvile enn søvn. I likhet med å våkne uthvilt på en solskinnsdag, blir innstillingen din til livet mer positiv. Stress forsvinner, sinnet blir rolig og kreativt, aldringsprosessen bremses, og på nytt oppdager du den urokkelige tilfredsheten inne i deg selv.

Sahaj Samadhi meditasjon er lett å lære og lett å praktisere, og det er en meditasjonsteknikk du selv kan praktisere hjemme regelmessig.

Med enkel veiledning kan hvem som helst lære seg å meditere på denne måten. Personlig instruksjon blir gitt av Fahri Saatcioglu, som er en sertifisert Art of Living-meditasjonslærer innenfor denne meditasjonsformen.

DATOER OG TIDSPUNKT:
Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no for informasjon om neste kurs.

KURSPRIS – 3 DAGER: 2800,- NOK

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 (Rebekka), så hjelper vi deg med glede!

PÅMELDING: Fyll ut skjemaet nedenfor – og du vil straks få en bekreftelse på om du har fått plass på meditasjonskurset.

Til orientering: Deler av kursavgiften går til humanitære aktiviteter som Fahri Saatcioglu har valgt å støtte. For mer informasjon om dette – ta direkte kontakt med ham på e-post.