Eksklusivt 3-dagers meditasjonskurs med Professor Fahri Saatcioglu!

NB! Grunnet coronavirustiden vi lever i, så er dette tilbudet satt på hold foreløpig. Nå kan du bli med på Professor Fahri Saatcioglu sitt meditasjonskurs på Livslyst & Motivasjon Senteret! Fahri jobber til daglig ved Universitetet i Oslo og er en internasjonalt anerkjent forsker innenfor molekylærbiologi og kreftforskning. De siste tretti årene har han også praktisert yoga og underviser nå også i hvordan du kan oppnå en bedre helse ved hjelp av yoga og meditasjon. Vitenskapelig forskning viser at meditasjon, i tillegg til å redusere psykisk og fysisk stress, også forbedrer hjernefunksjonen vår.

LES MER OM KURSLEDEREN HER. 

OM KURSET: Lær deg en uanstrengt meditasjonsteknikk: Sahaj Samadhi – som fyller sinnet med fred, klarhet og kreativitet!

”Sahaj” betyr naturlig, uanstrengt – og ”Samadhi” er navnet på en dyp meditasjonsteknikk.

Sahaj Samadhi meditasjon gir en dypere hvile enn søvn. I likhet med å våkne uthvilt på en solskinnsdag, blir innstillingen din til livet mer positiv. Stress forsvinner, sinnet blir rolig og kreativt, aldringsprosessen bremses, og på nytt oppdager du den urokkelige tilfredsheten inne i deg selv.

Sahaj Samadhi meditasjon er lett å lære og lett å praktisere, og det er en meditasjonsteknikk du selv kan praktisere hjemme regelmessig.

Med enkel veiledning kan hvem som helst lære seg å meditere på denne måten. Personlig instruksjon blir gitt av Fahri Saatcioglu, som er en sertifisert Art of Living-meditasjonslærer innenfor denne meditasjonsformen.

DATOER OG TIDSPUNKT:
Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no for informasjon om neste kurs.

KURSPRIS – 3 DAGER: 2800,- NOK

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 (Rebekka), så hjelper vi deg med glede!

PÅMELDING: Fyll ut skjemaet nedenfor – og du vil straks få en bekreftelse på om du har fått plass på meditasjonskurset.

Til orientering: Deler av kursavgiften går til humanitære aktiviteter som Fahri Saatcioglu har valgt å støtte. For mer informasjon om dette – ta direkte kontakt med ham på e-post.