Medisinsk yoga & meditasjon passer for ALLE – enten du har praktisert yoga i mange år, er nybegynner, pasient eller lever med ulike fysiske- og psykososiale senskader etter behandling. Vi tilpasser timen for hver enkelt deltager og viser øvelsene sittende på stol (evt. liggende) – i tillegg til de vanlige yogastillingene. Deltagerne lærer også utvalgte terapeutiske pusteteknikker og meditasjoner som de enkelt kan praktisere i hverdagen – hjemme eller på jobb. 

MediYoga systemet som vi bruker på Livslyst & Motivasjon Senteret, omfatter et hundretalls ulike program og meditasjoner og er et utpreget terapeutisk system som kan anvendes ved rehabilitering for grupper med ulike behov, for eksempel astmatikere, utbrenthet/ME, ulike former for ryggproblemer, hjertelidelser, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelser, hormonforstyrrelser, kreftpasienter, Parkinson, migrene med mer. Samtidig skreddersys yogaen for den enkeltes spesifikke behov.

Myke bevegelser og stillinger kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Korte, enkle yogaøkter kombineres med dyptvirkende meditasjoner som en integrert helhet, for å skape spesifikke terapeutiske effekter. Og ut i fra yogaens grunnleggende intensjon, vil det kunne gi en dyp og energimessig balanse på flere nivåer. Alle øvelsene utføres alltid med utgangspunkt i den individuelle kursdeltagerens evne og kapasitet. Også svært utmattede og kronisk syke personer kan derfor delta i utøvelse av medisinsk yoga & meditasjon. 

Det som hovedsakelig skiller MediYoga og LIVSLYST-yogaen fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske. I tillegg har alle som underviser i en grunnleggende medisinskfaglig bakgrunn.

Våre yogainstruktører: Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS) er stressmestringscoacher/mentale trenere og diplomerte og sertifiserte MediYoga-instruktører spesialisert på: stress og utbrenthet, kreft,  hormoner og depresjoner.

NYHET: PRIVATTIMER FOR DEG – eller DIN GRUPPE: les mer her
Livslyst Yoga_Marius Engh2_Livslyst & MotivasjonEtter nærmere avtale med yogainstruktør Marius Engh så kan du nå få privattimer, eller skreddersy et yoga & meditasjonskurs for din gruppe, vennegjeng eller arbeidsplass.

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring Marius direkte på: 474 65 380, så hjelper han deg med glede!

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 A (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

VELKOMMEN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s