SISTE NYTT! GONG MEDITASJON på Livslyst & Motivasjon Senteret!

VISSTE DU AT DU NÅ OGSÅ KAN BESTILLE ET “GONGBAD” TIL PRIVATE ARRANGEMENTER? Livslyst & Motivasjon tilbyr GONG MEDITASJON som et av våre anti-stress tilbud, da dette er en type lydterapi – som har eksistert i tusenvis av år – og særlig brukt i ulike helbredelsesprosesser. I dag brukes denne lydterapiformen som et hjelpemiddel i forbindelse med: stressreduksjon, i smertebehandling – og til å fjerne følelsesmessige blokkeringer.

En gong lager lyder de fleste ikke har hørt før. Hjernen og sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Men gongen overgår sinnets kapasitet til logikk – og resultatet av lydvibrasjonene som treffer både kropp og sinn er at du nærmest blir tvunget til å slappe av – og du synker inn i en dyp meditativ tilstand.

Gong meditasjon beskrives ofte som å ta seg et “Gongbad”. Men et Gongbad har ingenting med vann å gjøre. Følelsen kan likevel sammenlignes, fordi du kan få en dyp meditativ opplevelse der hele kroppen din blir badet i lydvibrasjonene fra de hellige gongene. Dette kan forklares med at lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer nemlig hele kroppen din og gir deg på denne måten “en lydmassasje” – helt ned på cellenivå!

Det er ikke for ingenting Gongbad litt humoristisk blir referert til som ”latmannsyoga”. Grunnen er at du lett får samme effekt på kropp og sinn, som etter en fysisk yogapraksis: en yogisk ro og balanse – hvor du får ny energi og en godfølelse som sitter i kroppen i flere timer og dager etterpå.

I våre Gongbad, som varer mellom 30-60 minutter (MERK: flere nye klasser vil bli satt opp i løpet av vårsemesteret), så ligger du på en deilig merrinoull yogamatte og slapper av, mens Gongspillerne Marius Engh og Rebekka Nøkling, som også er stressmestringscoacher og medisinske yogalærere, vil gi deg en kombinasjon av: en musikkonsert, meditasjon, veiledet avspenning og en eldgammel terapiform.

VELKOMMEN TIL Å PRØVE ET LIVSLYST GONG BAD på LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET på Majorstuen – etter nærmere avtale eller følg med på vår fb-side eller hjemmeside hvor vi annonserer fortløpende nye arrangementer: www.livslystsenteret.no

PRIS: Introduksjonstilbud: Kr 95,-/45 min eller Kr 700,-/8×45 min (klippekort)

SISTE NYTT! Du kan også bestille et privat Gongbad, Gong Meditasjon eller en kombinert Yoga & Gong Meditasjons time ved å sende oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no

LIVSLYST-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling
(Partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS og Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen, mentale trenere og stressmestringscoacher, medisinske yogalærere og Gongspillere/elever av Tor Arne Håve)