Om Livslyst & Motivasjon Senteret

Livslyst & Motivasjon SENTERET er et tverrfaglig spisskompetansesenter med profilerte coacher, mentale trenere, foredragsholdere, pusteeksperter, parterapeuter, familieterapeuter, sertifiserte medisinske yoga (MediYoga)-instruktører, sertifiserte Dinah Rodrugues-yogainstruktører med spesialisering innen hormoner og diabetes og veiledere innen: stemmebruk, musikk, gongbad og avspenningsteknikker. Vi holder til i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler med oppholdsrom, garderobe, butikk, yogasaler, møte-og foredragsrom og flere terapeutrom.

Så nå kan du legge igjen stresset hjemme eller på jobben – og puste ut og senke skuldrene når du kommer «hjem til oss». For her på Livslyst & Motivasjon SENTERET kan du bli med på bl.a. dette: LIVSLYST-yoga som gir deg både fysisk og mental trening, terapeutisk meditasjon og medisinske yogaklasser med egne spesialiseringskurs innenfor: stress- og utbrenthet, depresjoner, kreft og hormonubalanser.

SKREDDERSYDD BEHANDLING OG OPPFØLGNING: Vi tilbyr også én-til-én oppfølging av våre tverrfaglige terapeuter og coacher som er spesialisert innen stressmestring, positiv selvutvikling, smertelindring, pusteteknikker, presentasjon- og stemmebrukteknikker.

I tillegg har vi egne LIVSLYST-kurs med fokus på: livsglede, motivasjon, relasjonsstress, presentasjonsteknikker, terapeutisk meditasjon, gongbad og avspenningsteknikker, resultatorienterte metoder med fokus på “hvordan vi kan spille hverandre gode”, kosthold og ernæring, stressmestring- og pustekurs, parkurs, egne kurs tilrettelagt for menn og deres behov for hjelp ved ulike former for motgang, hvordan bli kvitt dine energityver, livslyst- og selvhjelpskurs for kreftpasienter og pårørende, forskningsbaserte kurs hvor du lærer hvorfor det å praktisere medfølelse og selvmedfølelse har blitt et så viktig internasjonalt forskningsfelt som kan forandre livet ditt og ikke minst helsen din positivt og så har vi egne kvinnekurs for «å hente frem den erotiske kvinnen i deg» – for å gjenoppdage din naturlige styrke og selvtillit.

Vi vil også invitere til inspirerende LIVSLYST-foredrag og andre spennende foredrag med gjesteforedragsholdere og professorer/forskere som vil gi deg «siste nytt fra forskningen som kan hjelpe deg»! Les mer i aktuelle artikler i media og i LivslystMagasinet vårt.

Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling
Partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS

Livlyst & Motivasjon SENTERET er en virksomhet under Livslyst & Motivasjon AS som du kan lese mer om her

HAR DU SPØRSMÅL?

BESØKSADRESSE:
Livslyst & Motivasjon SENTERET:
Kirkeveien 67, 0364 OSLO (100 m fra Majorstua-krysset)
(Ring på for å komme inn: ringeklokke nederst til høyre – følg midlertidig skilting til: Livslyst & Motivasjon Senteret)

KOLLEKTIVTRANSPORT OG VEIBESKRIVELSE: Alle T-baner: nr 1, 2, 3, 4, 5 og 6 går fra Jernbanetorget T-bane stasjon (vestover) opp til Majorstua T-bane stasjon på bare 5 minutter! Trikk 12 og buss 20 går også til Majorstuen. Senteret ligger ca 100 meter fra Majorstua-krysset: Følg Kirkeveien oppover til venstre når du kommer ut av Majorstua-huset hvor alle T-banene går (lokalet ligger på hjørnet ved Kirkeveien/Trudvangveien, som er andre vei etter Mac Donald’s som ligger i Majorstua-krysset – dvs. rett etter Kid-butikken).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s