Marius Engh – Coach/mentaltrener

Marius Engh er sosionom, empowermentcoach, mental trener, foredragsholder, parterapeut, terapeutisk- og medisinsk hormonyogainstruktør og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Rebekka Nøkling, som eier: Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet og LivslystStudioet (lydstudio/podcast). Selskapet har spesialisert seg på: mental trening, coaching, parterapi, familieterapi, relasjonsbygging, endringsprosesser, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler, terapeutisk yoga- og meditasjon og pusteteøvelser. Livslyst & Motivasjon eier også mPOWER Academy – som ble stiftet i 2018, hvor Marius både er foredragsholder og vår kontaktperson for studenter og kursdeltagere som har behov for ekstra oppfølging, eller som får betalt sin kursplass via NAV og andre støtteordninger.

FOR DIREKTE TIMEBESTILLING OG PRIS FOR COACHING MED MARIUS PÅ LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET

Marius er utdannet sosionom fra Diakonhjemmet Høyskole, med tilleggsutdanning fra Universitetet i Oslo innen: Professional installation ethics and human view og kurs innen Health Enviroment and Security, Function Evaluation, Psychiatric Suffering og Solution Focused Approach.

Som coach, mental trener og parterapeut bruker Marius Livslyst & Motivasjon AS sin coachingmetode – utviklet av selskapet – med utgangspunkt i Cand Scient Rebekka Nøkling sin faglige kompetanse og samarbeid med faren som er Magister i psykologi. 

I tillegg er Marius opptatt av å bygge opp og videreutvikle Livslyst & Motivasjon AS sin brede Livslyst-kursportefølje for privatmarkedet og bedrifter/organisasjoner. Han er spesielt opptatt av å ivareta og tilrettelegge kurs og klasser også for menn – og parterapi som gir konkrete og positive resultater for paret, men også for barna om det gjelder familier. Hans samtalegrupper for mennLIVSLYST-yogakurs kun for menn og parkurset han utviklet sammen med Rebekka er eksempler på dette.

Marius underviser i LIVLYST-yoga og Medi Yoga – og er diplomert og sertifisert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert innen: kreft, hormoner, diabetes, stress og depresjoner. Marius har en bred og lang ledererfaring fra sosialt arbeid med barn og voksne innen fagfeltene: rus, psykiatri, barnevern, asylmottak (både for familier og for enslige mindreårige) og rehabilitering.

Siste nytt er også Livslyst & Motivasjon AS sin skreddersydde prosessveiledning for bedrifter – som Marius er hovedansvarlig for.

Han er også eier/medlem av Wild Card Sailingteam, har deltatt aktivt i Norges Snowboardforbund de siste 16 årene i ulike prosjekter og som Technical Director for Norges Cupen og han har også engasjert seg i Øst-Afrika og Kenya i gatebarnsproblematikk, arbeidet med ungdomsprosjekter i Nairobi og vært med i oppstart av et barnehjem der.

FOR DIREKTE TIMEBESTILLING OG PRIS FOR COACHING MED MARIUS PÅ LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s