Om vår produktutvikling

Livslyst & Motivasjon SENTERET er en virksomhet i Livslyst & Motivasjon AS som eies av Marius Engh og Rebekka Nøkling.

“Vi tilbyr vår unike coachingmetode og et kvalitetssikret kurs- og opplæringstilbud med fokus på livslyst, motivasjon, stressmestring, positiv selvutvikling, helse- og rehabilitering og forebygging til alle som trenger det uavhengig av alder og livshistorie.”

Vi foredler tverrfaglig kompetanse og setter det i system og produksjon:

  • Vår kurs- og produktutvikling er basert på tverrfaglig kvalitetssikret forskning, faglig kompetanse og lang kunnskapserfaring innenfor coaching og mental trening, empowerment i praksis, stressmestringskurs, livslyst- og motivasjonsforedrag, endringsprosesser, skreddersydde workshops for grupper/arbeidsplasser og terapeutisk hormonyoga & meditasjon.
  • Gjennom vårt unike nettverk er vi i direkte kontakt med flere nasjonale- og internasjonale forskningsmiljøer innenfor helse- og rehabilitering, mental trening, stressmestring, ernæring, forebygging og psykososial mestring.
  • «Science for a better life»: Sammen med våre samarbeidspartnere foredler vi forskningsresultater til brukervennlige og livslystbetonte tilbud ved vårt Livslyst & Motivasjon Senter. De samme fagmiljøene holder oss fortløpende oppdatert på nye og innovative fremskritt – slik at vi alltid kan tilby våre kunder, klienter og kursdeltagere de beste livsmestringsverktøy for å oppnå et bedre liv.

Livslyst  & Motivasjon SENTERET eies av Livslyst & Motivasjon AS og er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”!

  • Det private Livslyst & Motivasjon SENTERET skal i første rekke være ET TILBUD FOR ALLE – og vi skredddersyr en personlig oppfølging for våre klienter: fra kreftpasienter til toppidrettsutøvere –  og alle andre som ønsker å lære seg stressmestringsverktøy, styrke sin mentale trening, få en bedre helse og oppnå en langsiktig positiv livsstilsendring. Men vi er også et kompetansesenter for alle som “har eller holder på å møte veggen”, føler seg stresset og utbrent, eller er utskrevne pasienter etter endt medisinsk behandling på sykehus. Vi er også et hyggelig sted hvor man kan ta med sine familier og venner.
  • Vi har fokus på livslyst, motivasjon, positiv selvutvikling, helse- og rehabilitering, ernæring, fysisk- og psykososial mestring og velvære.
  • Målet vårt er å hjelpe våre kunder/klienter ut av en tilværelse med motløshet og resignasjon og gi dem mest mulig livslyst, selvtillit og tro på å komme tilbake til en best mulig hverdag, etter at de har møtt på ulike livsutfordringer – på jobbarenaen eller på hjemmebanen.
  • Livslyst & Motivasjon SENTERET er et innovativt og fremtidsrettet helse- og rehabiliterings-tilbud for mennesker som opplever eller har blitt behandlet for bl.a. stress og utbrenthet, sosial angst, avhengighet, kreft, hjerte- og karsykdommer, diabetes og muskel- og skjelettlidelser med mer – og hvor kvalitetsikret fagkompetanse er vårt varemerke.

Du finner Livslyst & Motivasjon SENTERET sentralt i Oslo, i Kirkeveien 67 like ved Majorstua-krysset.
Vi er der for deg som ønsker en positiv selvutvikling. Du kan enten få direkte personlig coaching eller du kan gjennomføre en eller flere av våre kurs og workshops.

Behov for motivasjon og stressmestring tilpasset dine ansatte /kollegaer?
Vi tilbyr også skreddersydde workshop og foredrag til bedrifter og næringsliv.
Vi har mange gode forslag innen motivasjon og stressmestring!

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s