HORMONYOGA WORKSHOP

Dinah Rodrigues Hormon Yoga Terapi (HYT) er en komplementær naturlig yogaform som reaktiverer og balanserer deg og dine hormonproduserende kjertler på en helsebringende måte. HYT er dynamisk og kombinerer Hatha yoga, Kundalini yoga og Tibetanske energiteknikker – og virker direkte på: eggstokkene, skjoldbruskkjertelen, hypofysen, binyrene og bukspyttkjertelen.

Særlig kvinner med lave eller ubalanserte hormonnivåer vil ha glede av denne terapeutiske hormonyogaen. Stimuleringen av hormonproduksjonen skjer gjennom en rekke spesifikke dynamiske øvelser og pusteteknikker som masserer, stimulerer og reaktiverer hormonkjertlene. HYT er hollistisk og behandler individet som helhet. Dette gir økt vitalitet, god helse, ny energi, harmoni og en positiv holdning til å møte og overvinne utfordringer i ulike livsfaser i hverdagen.

Du vil på workshopen få en grundig innføring i Dinah Rodrigues Hormonyoga-metoden av Dinah Rodrigues-yogalærerne Heidi Rydjord og Mariam Stensvik Mørkås, som vil lære deg øvelsene og sikre at du gjør dem på en slik måte at du får en god helseeffekt. I tillegg vil du få et faglig inspirasjonsforedrag med Cand. Scient og Dinah Rodrigues-yogalærer Rebekka Nøkling, som også er faglig ansvarlig for forskningskursene i Dinah Rodrigues-metoden. Målet vårt er at du skal forstå effekten og bli motivert til å prøve ut denne unike hormonyogaen, slik at du kan få en hverdag med masse godfølelse, bedre balanse, ny vitalitet og mere livslyst! 

KURSLEDERNE:

Rebekka Nøkling: Rebekka er Cand. Scient med en bred medisinsk genforskningbakgrunn og en profilert foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i: Norge, Sverige, Italia, Tyskland og USA. Hun er også sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert innen: stress og utbrenthet, kreft, diabetes, hormoner og depresjoner. I tillegg har hun flere ganger undervist på MediYoga-instruktør- og terapeut utdanningen her i Norge og holdt flere foredrag og workshops i Sverige med grunnleggeren av MediYoga; Göran Boll. Hun er også faglig ansvarlig for forskningskursene i Dinah Rodrigues-metoden. Rebekka er deleier i mPower Academy: www.mpoweracademy.org og er grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS, som eier Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.netog LivslystStudioet (film og podcast). Hun jobber som coach, mental trener, kurs- og utdanningsleder, podcastprogramleder, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut.

Heidi Rydjord: Heidi begynte å trene pilates i London allerede på 80 tallet og ble frelst av denne avstressende, men effektive treningsformen – og har klasser både på Puro Yoga i Oslo og i Sandvika i Pranahuset. Heidi har utdanning i Fitness fra Norges Idrettshøyskole, «Pilates matte begynner» og «avansert nivå» gjennom ITT, Pilates Intergrated Teacher. Heidi har også TT i EnergiFlyt Yoga & Yin yoga. Hun har også lang erfaring med meditasjon og pusteteknikker. Heidi underviser også i Hormonyoga for kvinner på Pranahuset og har tatt forskningskurset innen Dinah Rodrigues-metoden hos Livslyst & Motivasjon.

Mariam Stensvik Mørkås: Mariam har drevet Pranahuset i Sandvika siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt Hormonyoga & Hormontherapy for blodsukkebalansen/Diabetes, og hun har tatt forskningskurset innen Dinah Rodrigues-metoden hos Livslyst & Motivasjon.

PRAKTISK INFORMASJON:

DATO og TIDSPUNKT: Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no for informasjon om neste kurs.

STED:Pranahuset i Sandvika

PRIS: 450,- NOK

PÅMELDING: Send en e-post til: post@livslystogmotivasjon.noeller en sms til Rebekka: 900 71 428 – så vil vi hjelpe deg videre.