BLODSUKKERBALANSEN lanserer 5 matnyttige workshops – med Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling!

De profilerte foredragsholderne og fagekspertene Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, også kjent fra helse- og livstilsserien i LivslystMagasinet og podcasten: BLODSUKKERBALANSEN – har fått lyttere og følgere i hele Skandinavia. Nå vil de gi deg 5 nye workshops i januar og februar – hvor de deler sine personlige matoppskrifter, stressmestringsøvelser og mentale treningstips! Målet er at du raskt skal få blodsukkeret ditt i balanse – som igjen vil gi deg en mye bedre helse og et sterkere immunforsvar, samtidig som du går ned i vekt. Og ja: Alt er faglig forankret!

Ønsker du en pangstart på 2021?

11. JANUAR LANSERER VI WORKSHOP NR. 1: «Kom i gang!»

Hege og Rebekka er kjent for å overraske, spre engasjement, godfølelse og livsglede i sine foredrag, kurs og workshops. De er også opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte – så her er det bare å glede seg til å bli med på en helt ny, og bokstavelig talt stressfri måte å lage mat på – som smaker så godt at du glemmer at det er sunt!

I tillegg vil du få flere konkrete råd for hvordan du kan holde blodsukkeret stabilt når du vil kose deg litt ekstra. Du vil også få unike teknikker og stressmestringsøvelser for å holde humøret og motivasjonen på topp, øke mestringsevnen og selvtilliten – og samtidig «skru på kjærlighetshormonene” og få latteren tilbake i hverdagen!

VELKOMMEN!

DATO/TID: 11. januar 2021 kl 17.00-21.00

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67, 0364 Oslo (kun 100 m fra Majorstua-krysset).

PRIS: 2950,- (inkludert: matkurs med smaksprøver, foredrag, personlig veiledning og gjennomgang av øvelser, undervisningsmateriale og kursbevis)

PÅMELDING: post@livslystogmotivasjon.no eller send en sms til Rebekka: 900 71 428

OVERSIKT – 5 WORKSHOPS I JANUAR OG FEBRUAR 2021:

Hver av de 5 workshopene har ulike temaer og kan tas hver for seg, eller så kan du ta dem samlet – som en bredere undervisning, som øker din personlige kompetanse og faglige innsikt! Uansett tema, så vil du alltid få spesifikke og gode blodsukkerstabiliserende matoppskrifter, samt utvalgte stressmestringsøvelser og mentale treningstips. Målet er å gi deg innsikt i forskning som hjelper deg – og at vi sammen gir deg motivasjon og styrker din gjennomføringskraft til å gjøre de små og positive endringene i hverdagen din – som vil gi deg en bedre helse, masse godfølelse og ny energi!

Workshop nr 1: «Kom i gang – få blodsukkeret i balanse – og få mer overskudd og livslysten tilbake!»
11. januar kl 17.00-21.00

Workshop nr 2: «Få en bedre søvn, cellefornyelse og stabiliser blodsukkeret ditt! Og ja: vekten vil gå enda mer ned!»
18. januar kl 17.00-21.00

Workshop nr 3: «New Energy – for deg som vil lade batteriene og hente ut den beste versjonen av deg selv!»
1. februar kl 17.00-21.00

Workshop nr 4: «Hold deg ung og vital med hjernetrim og mat som er bra for både hjernen og blodsukkeret ditt!»
8. februar kl 17.00-21.00

Workshop nr 5: «Bind sammen kropp og sinn – gjennom pusten din! Og ta tilbake matgleden, den indre roen og blodsukkerbalansen i livet ditt!»
15. februar kl 17.00-21.00

FAGANSVARLIGE/KURSLEDERE:
Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, mental trener og stressmestringscoach, podcastprogramleder og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun eier Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystStudioet: www.livslyststudio.com og LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net, sammen med Marius Engh. Rebekka er i tillegg rektor og fagansvarlig for mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org hos mPOWER Academy AS som hjelper folk til å bli “kronisk friske”. Hun er medisinsk- og terapeutisk yogalærer spesialisert innen: stress- og utbrenthet, kreft, kvinnelige hormoner, diabetes og depresjoner. Rebekka underviser også medisinstudenter og holder mange kurs for helsepersonell.

Hege B. Hasler er foredragsholder, sykepleier, blodsukkerekspert, podcastprogramleder og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 15 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo, der kostholds- og livsstilsveiledning har vært den viktigste behandlingsformen. Hun har skrevet bøkene «Diabetesboka- spis riktig og bli friskere», «Den Praktiske Diabetesboka – Spis deg friskere på 6 uker» og “Søtt og sukkerfritt”, sammen med Gunn-Karin Sakariassen – og som alle har blitt bestselgere. Hege er også tillitsvalgt i fylkeslaget i Diabetesforbundet. Hun tar for tiden mPOWER-utdannelsen og vil snart være en sertifisert mPOWER Agent.

Blodsukkerbalansen deler sine 1. advent juletips!

Blodsukkerbalansen deler sine 2. advent juletips!

Blodsukkerbalansen deler sine 3. advent juletips!

Blodsukkerbalansen – hvorfor er den viktig for deg og meg?