BLODSUKKERBALANSEN lanserer 5 matnyttige online-workshops!

De profilerte foredragsholderne og fagekspertene Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, også kjent fra helse- og livstilsserien i LivslystMagasinet og podcasten: BLODSUKKERBALANSEN – har fått tusenvis av lesere, lyttere og følgere i hele Skandinavia. Nå kan du bli med dem på 5 nye workshops – hvor de deler sine personlige matoppskrifter, stressmestringsøvelser og mentale treningstips! Målet er at du raskt skal få blodsukkeret ditt i balanse og stresset ut av kroppen – som igjen vil gi deg en mye bedre helse og et sterkere immunforsvar, samtidig som du går ned i vekt. Og ja: Alt er faglig forankret!

KURSFORMAT: Vi har valgt å gå over til en digital undervisningsform, slik at det er enkelt og trygt for deg å delta uansett hvor du bor. Dette er jo spesielt viktig nå i disse dager hvor vi må ta hensyn til smitterestriksjonene vi alle må følge i disse coronavirustider. Ved å delta på våre workshop så vil du få to faglige inspirasjonsforedrag med fagekspertene Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, samt et matkurs med unike oppskrifter og øvelser til hvert tema i de 5 workshopene. I tillegg vil du få muligheten til å få svar på spørsmål du lurer på gjennom våre “spørretimer”. Videre får du alle matoppskrifter og øvelser tilsendt på mail (pdf), slik at du lett kan gjøre dine positive livsstilsendringer sammen med oss hjemme hos deg selv! Du vil også få tilsendt et kursbevis når du har vært gjennom hele online-workshopen, slik at du gjennom hver workshop øker din personlige kompetanse, som du får ved å følge BLODSUKKERBALANSEN-undervisningen vår.

IMG_6255.JPG

OVERSIKT – 5 WORKSHOPS (LANSERES ONLINE FRA 7. april – 5. mai 2021):
Hver av de 5 workshopene har ulike temaer og kan tas hver for seg, eller så kan du ta dem samlet – som en bredere undervisning, som øker din personlige kompetanse og faglige innsikt! Uansett tema, så vil du alltid lære å lage gode blodsukkerstabiliserende matoppskrifter, samt få utvalgte stressmestringsøvelser og mentale treningstips. Målet er å gi deg innsikt i forskning som hjelper deg – og at vi sammen gir deg motivasjon og styrker din gjennomføringskraft til å gjøre de små og positive endringene i hverdagen din – som raskt vil gi deg en bedre helse, masse godfølelse og ny energi!

OVERSIKT – WORKSHOPS VÅREN 2021:

WORKSHOP 1: Lanseres 7. april 2021

💚«Kom i gang – få blodsukkeret i balanse – og få mer overskudd og livslysten tilbake!»

WORKSHOP 2: Lanseres 14. april

💚«Få en bedre søvn, cellefornyelse og stabiliser blodsukkeret ditt! Og ja: vekten vil gå enda mer ned!»

WORKSHOP 3: Lanseres 21. april

💚«New Energy – for deg som vil lade batteriene og hente ut den beste versjonen av deg selv!»

WORKSHOP 4: Lanseres 28. april

💚«Hold deg ung og vital med hjernetrim og mat som er bra for både hjernen og blodsukkeret ditt!»

WORKSHOP 5: Lanseres 5. mai

💚«Bind sammen kropp og sinn – gjennom pusten din! Og ta tilbake matgleden, den indre roen og blodsukkerbalansen i livet ditt!»

VIL DU VÆRE MED OG SIKRE DEG EN PLASS?

FORTLØPENDE LANSERINGER og PÅMELDING: Vi slipper første workshop onsdag 7. april som vil være tilgjengelig én uke før vi går videre og lanserer neste workshop = en ny workshop hver uke i perioden fra 7. april til 5. mai!

Etter hver lansering er workshopene tilgjengelig hver dag og du kan melde deg på når som helst. Etter påmelding får du videre beskjed om hvordan du slipper inn som deltager – og du vil deretter få tilgang til workshopen i én uke.

PRIS: 1750,- pr. workshop
Hver workshop inkluderer: Tilgang til online-workshop i én uke (med faglige foredrag, øvelser og matoppskrifter), skriftlig undervisningsmateriell med matoppskrifter og øvelser (pdf), tilgang til “online-spørretimene våre” og personlig kursbevis.

SPESIALTILBUD: Meld deg på 3 eller flere workshops med en gang og betal KUN 1500,- pr. workshop.

FOR PÅMELDING:
Send e-post til post@livslystogmotivasjon.no eller send en sms til Rebekka: 900 71 428.

NB! Husk å spesifisere hvilke og hvor mange workshops du vil være med på.

Blodsukkerbalansen_Hege og Rebekka.JPG

FAGANSVARLIGE/KURSLEDERE:
Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, mental trener og stressmestringscoach, podcastprogramleder og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun eier Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystStudioet: www.livslyststudio.com og LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net, sammen med Marius Engh. Rebekka er i tillegg rektor og fagansvarlig for mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org hos mPOWER Academy AS som hjelper folk til å bli “kronisk friske”. Hun er medisinsk- og terapeutisk yogalærer spesialisert innen: stress- og utbrenthet, kreft, kvinnelige hormoner, diabetes og depresjoner. Rebekka underviser også medisinstudenter og holder mange kurs for helsepersonell.

Hege B. Hasler er foredragsholder, sykepleier, blodsukkerekspert, podcastprogramleder og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 15 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo, der kostholds- og livsstilsveiledning har vært den viktigste behandlingsformen. Hun har skrevet bøkene «Diabetesboka- spis riktig og bli friskere», «Den Praktiske Diabetesboka – Spis deg friskere på 6 uker» og “Søtt og sukkerfritt”, sammen med Gunn-Karin Sakariassen – og som alle har blitt bestselgere. Hege er også tillitsvalgt i fylkeslaget i Diabetesforbundet. Hun tar for tiden mPOWER-utdannelsen og vil snart være en sertifisert mPOWER Agent.

RELEVANT ARTIKKEL: Blodsukkerbalansen – hvorfor er den viktig for deg og meg?