Hjernetrim med Rebekka Nøkling = Lær deg øvelsene fra forskningen!

NYHET! PRIVATTIMER FOR DEG – eller DIN GRUPPE: Cand. Scient. Rebekka Nøkling vil gi deg innsikt i hvordan kropp og sinn henger sammen – og hvordan du gjennom hjernetrim kan prestere bedre, føle deg bedre og få mindre stress og mer livslyst i hverdagen! Hennes skreddersydde hjernetrimprogram for deg er basert på banebrytende forskning i grensesnittet mellom: hjerneforskning, genforskning og psykologi.

FOR DIREKTE TIMEBESTILLING OG PRIS FOR COACHING MED REBEKKA PÅ LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET

Rebekka Nøkling 2017Gjennom sin brede fagkompetanse og ledererfaring, både i næringslivet og ved Universitetet i Oslo de siste 20 årene, vil hun forklare deg hvorfor hjernetrim er like viktig som å trene fysisk og spise sunt – dersom du ønsker en personlig positiv utvikling.

Rebekka vil lære deg triksene som bl.a. toppidrettsutøvere bruker, ledere og andre som må prestere og levere toppresultater på ulike arenaer i samfunnet. Ved siden av å jobbe én-til-én med klienter i sin privatpraksis, har hun i de siste årene hatt stor suksess med å holde underholdende foredrag om hvordan du kan få hjernen og kroppen til å kommunisere bedre.

Du vil lære hvordan du kan få mer livsglede og engasjement i hverdagen ved å stimulere hjernen positivt. Timene skreddersys til hver enkelt klient, eller for mindre grupper.

Rebekka jobber som mental trener for toppidrettsutøvere og har holdt foredrag på Norges Idrettshøyskole i flere år. Videre har hun holdt foredrag om hjernetrim, stressmestring og motivasjon for tusenvis av mennesker på private og offentlige arbeidsplasser. Rebekka har skrevet flere helseserier om dette i: Tara – Norges største kvinnemagasin, LivslystMagasinet og har også en podcastserie i Nettavisen – hvor hun deler ut sin kunnskap.

HVA VIL DU LÆRE?
Rebekka er opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte og du vil under hennes veiledning få konkrete råd og øvelser som du kan bruke med en gang. Coachingen med hjernetrim tilpasses klientens ønsker og behov – som også kan velge balansen mellom det faglige og underholdene. Hver time er på 60 eller 90 min. Det legges vekt på å lære klienten/e øvelsene slik at disse også kan gjøres hjemme, mellom timene.

FOR DIREKTE TIMEBESTILLING OG PRIS FOR COACHING (HJERNETRIM) MED REBEKKA PÅ LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET

Dette er temaer vi kan ta opp – og som du kan lære mer om:

 • Visste du at hjernetrim er like viktig som å trene fysisk og spise sunt? (Kropp og sinn henger sammen)
 • Den unike menneskehjernen (Hvordan er hjernen vår bygd opp og hvorfor må den samarbeide med nervesystemet og hormonsystemet vårt for at du skal ha det bra?)
 • Hvordan få hjernen din til å tenke positivt, selv om evolusjonen har lært den å fokusere på det negative? (Skap nye nevronforbindelser og tankemønstre som gir deg motivasjonen, håpet og livsgleden tilbake)
 • Hvordan omprogrammere hjernen din til å bli en vinner? (Lær triksene som toppidrettsutøverne bruker)
 • Skru på godfølelsen i kroppen ved hjelp av hjerne- og genmanipulering på én, to og tre! (Konkrete råd og øvelser som gir deg ny energi og overskudd i hverdagen)
 • Hjernen bør ikke stå i alarmberedskap hele tiden – for da blir vi syke! (Hvordan hjernen, stressresponsen og sykdom henger sammen. Unngå langvarige sykemeldinger og relasjonsstress på jobben og privat)
 • Hvordan stressmestring fungerer i praksis på hjernen og påvirker kroppen positivt helt ned på celle- og gennivå (Siste nytt fra internasjonal toppforskning)
 • Hjernen er en hukommelsesmaskin (Hva skjer i hjernen når vi lærer og husker? Hva er demens? Hvordan huske bedre ved hjelp av forskning som kan hjelpe deg?)
 • Hvorfor sier vi «magefølelse» og at «vi må puste med magen» for å roe oss ned mentalt, når vi blir urolige? (Hvordan du kan binde sammen kropp og sinn gjennom pusten din og ved hjelp av hjernetrim)
 • Hva skjer egentlig i hjernen og kroppen ved: forelskelse, stress, angst, sorg, sex, sjalusi eller glede? (Hva er følelser – og hvorfor har vi dem?)
 • Intelligens og empati (Hva er det? Født sånn eller blitt sånn? Og kan vi bruke dette til å gjøre verden bedre?)
 • Multitasking – er det lurt eller ikke? (Forskjellen på hvordan hjernen takler positivt og negativt stress)
 • Å spise med hjernen (Hva er hjernemat? Hvorfor spiser vi oss syke? Og kan vi skeie ut med digg med god samvittighet?)
 • Rus (Hvorfor ruser vi oss? Hva skjer i hjernen ved ulike avhengigheter, slik som: sjokolade, kaffe, narkotika, alkohol, sex og selvskading?)
 • Hjernen tilpasser seg virkeligheten, men hva er egentlig sant og usant? (Fornuft og følelser henger ikke sammen)

Rebekkas signatur er at hun bruker dagligdagse eksempler som alle kan relatere seg til, aha-opplevelsene står i kø – og hun bruker mye humor i sine coachingtimer. Hun er en engasjert og inspirerende forskningsformidler som forklarer kompliserte ting om hjernen og kroppen på en enkel og inspirerende måte til alle som vil starte en positiv selvutvikling.

Rebekka har i flere år holdt foredrag og kurs for leger og sykepleiere fra alle Helseforetakene i Norge og Sykepleierforbundet.

I tillegg er Rebekka faglig ansvarlig og underviser også legestudenter på en høyskole – og har derfor en god oversikt over det siste innen medisinsk forskning på hjernen, epigenetikk, nervesystemet og endokrinologi.