Bestill et inspirerende LIVSLYST & MOTIVASJON foredrag med Rebekka Nøkling her!

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder og podcastprogramleder, mental trener, coach, helsejournalist med genforskningsbakgrunn (bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin og i LivslystMagasinet) og medisinsk yogalærer. Hun holder livslyst- og motivasjonsforedrag rundt om i hele landet for tusenvis av mennesker, direkte via Livslyst & Motivasjon AS, eller med sin samarbeidspartner Athenas – Norges største foredragsformidlingsbyrå.

Rebekka brenner for å hjelpe mennesker som ønsker en personlig vekst som skaper positive endringer – og en hverdag med mindre stress og mer livslyst. Dette gjør hun ved å dele sine konkrete råd, stressmestringsverktøy, metoder og sin kunnskapserfaring og unike kompetanse gjennom sine: foredrag, workshops, terapeutiske/medisinske hormonyogakurs og andre kurs fra vår brede LIVSLYST-kursportefølje. I tillegg underviser Rebekka medisinstudenter på en høyskole og hun er rektor og utdanningsansvarlig på mPOWER Academy: www.mpoweracademy.org – som har som mål å få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt.

Det at Rebekka fikk brystkreft i ung alder gjorde at hun måtte lære seg å mestre motgang og bli en «overlever med senskader». Resultatet ble at hun utviklet sine personlige livsmestringsverktøy og en egen coachingmetode som er basert på hennes livserfaring, banebrytende forskning i grensesnittet mellom: genforskning, hjerneforskning og psykologi og som viser hvordan kropp og sinn henger sammen, samt samarbeidet hun har med faren og Magister i psykologi, Olav Nøkling, som ledet psykologiundervisningen på Norges Idrettshøyskole (NIH) i flere tiår.

Profilert foredragsholder og forskningsformidler: Rebekka har selv undervist i flere år på Norges Markedshøyskole, BI, Bjørknes Høyskole og Norges Idrettshøyskole. Hun har de siste 20 årene hatt flere lederstillinger innenfor området «Life Science» i inn- og utland, og bl.a. vært Global produktsjef for medisinske genteknologiske roboter i internasjonale selskaper (GenoVision/Qiagen), helseforlagssjef og redaktør ved Universitetet i Oslo (UiO) i Birkeland Publications, prosjektleder i Bio-Medisinsk Innovasjon AS og Birkeland Innovasjon AS (kommersialiseringsenheter ved UiO og Oslo universitetssykehus med ansvar for forskningspatenter og oppstart av legemiddelfirmaer) og vært direktør i Aberia Healthcare.

Rebekka fant raskt ut at hennes mestringsverktøy også kunne være verdifulle i jobbsammenheng. Særlig når man skal lede andre, eller samarbeide – og hvor målet er å løfte hverandre og unngå relasjonsstress og sykmeldinger. Hennes verktøy er svært konkrete og kan brukes med en gang. De reduserer stress umiddelbart, skaper tillit og skaper ny og positiv energi, som smitter over på omgivelsene – på jobben, men også privat. Les mer om Rebekka Nøkling sin faglige bakgrunn her

athenas-logo_Rebekka Nøkling_Livslyst & MotivasjonHER KAN DU SE EKSEMPLER PÅ REBEKKA NØKLINGS FOREDRAG SOM ATHENAS (NORGES STØRSTE BYRÅ SOM FORMIDLER PROFESJONELLE FOREDRAG) TILBYR

For mer informasjon, ønske om å få skreddersydd et foredrag for deg og din bedrift eller andre spørsmål – ta direkte kontakt med Rebekka  på e-post: rebekka@livslystogmotivasjon.no eller mob (gjerne sms): 90071428

HVEM LEIER INN REBEKKA SOM FOREDRAGSHOLDER?
Livslyst & Motivasjon leies ofte inn for å ta hele ansvaret for spesifikke arrangementer for private grupper, pasientorganisasjoner, arbeidsplasser og næringslivet.

Rebekka Nøkling har blant annet holdt foredrag, kurs, workshops og vært konferansier/debattleder for: Helseforetakene Helse Sør-Øst, Helse Vest, Helse Midt-Norge og Helse Nord, Lederne.no, Ungdomsgruppen i Kreftforeningen, Bonnier Media, lærere og elever ved Oslo Handelsgymnasium, Philips Norge, Norges Idrettshøyskole (NIH), Norsk Sykepleierforbund, diverse lokallag for Stoffskifteforbundet, Hjerte-glede-dagen i samarbeid med Bjørg Thorhallsdottir, Tverrfaglig Forum – et forum for kultur, vitenskap og livssyn, Landsforeningen for kvinner med bekkenløsning (LKB), Bjørknes Høyskole (medisinstudiet), Norske Revmatikerforbund (NRF), Stavanger sykehus, Lærings- og mestringssentre, Pfizer, Dansac, Vestfold Sykehus, Norsk Forening For Nevrofibromatose (NFFNF), Kvinnehelsedagen (arrangør: Norske Kvinners Sanitetsforening), Hjernesvulstforeningen, NAV, iFokus AS – en av Norges ledende attføringsbedrifter, Stamina Helse (HMS-kurs for ledere), Mental Helse, Lungekreftforeningen, Diabetesforeningen, JAG assistanse som tilbyr personlig assistanse for funksjonshemmede, Helseforum for kvinner (HFK), Den Norske Ballettskolen, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), Haug skole og ressurssenter i Bærum, Norsk Thyreoideaforbund (stoffskifteorganisasjonen), Hørselhemmedes landsforening (HLF), Tara-redaksjonen (Norges største kvinnemagasin), Kronikere i Brukar-organisasjonane i Sykkylven, Foreningen for merkantilt helsepersonell, Female Presence, Jentebølgen HOT, Damenes aften (arrangør: Støtvig hotell), Studio Balanse – Medisinsk Yoga & Bowenterapi, Oslo Yogafestival,  Puro Yoga, MediYoga Inernational, Karolinske Institutt (Sverige), MediYoga-instituttene i Stockholm og Göteborg og flere Folkehelsekonferanser rundt om i Norge. Som erfaren journalist har Rebekka intervjuet mange og hun kan også brukes som program- og debattleder, eller konferansier om det er behov for det.

Rebekka jobber også som helsejournalist og konferansier/debattleder.
SE FLERE EKSEMPLER PÅ FOREDRAG REBEKKA NØKLING HOLDER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s