FORTLØPENDE PÅMELDING! Få mer energi og påfyll! Bli med på Rebekka Nøkling sitt “NYE LIVSLYST-YOGAKURS” på mandager kl 16.30-18.00 som passer for både kvinner og menn. Her kombineres fysiske og klassiske yogaøvelser med stress-ned- og hormonbalanserende øvelser. Du vil også lære utvalgte terapeutiske pusteteknikker og meditasjoner som gir deg en positiv helseeffekt. VI ANBEFALER DETTE TIL ALLE som vil ha mer livslyst og mindre stress gjennom fysisk og mental trening – for kropp og sinn!

KURSET KAN SÆRLIG HJELPE DEG som har større eller mindre utfordringer med: vond nakke, rygg og skuldre – og som ønsker faglig veiledning når du skal trene deg opp på en riktig og trygg måte. Øvelsene vil også hjelpe deg som sliter med søvnproblemer, hodepine, migrene, hjertebank, pusteproblemer og manglende sexlyst.

Det som hovedsakelig skiller LIVSLYST-yogaen fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske. Vi kombinerer avspenningsøvelser, med mye fokus på pusteteknikker, med fysiske utfordrende yogaøvelser, samt hormonbalanserende øvelser – for så å avslutte med meditasjon. I tillegg har alle som underviser i våre terapeutiske meditasjon- og yogaklasser en grunnleggende medisinskfaglig bakgrunn.

LES HVA EN AV VÅRE DELTAGERE SIER OM LIVSLYST-YOGAEN:

“Livslyst Yogaen er veldig nyttig på dager med mye negativ tankeskravling. Jeg jobber som faglærer i ernæring, helse og miljø og kokk, og underviser for tiden på restaurant og matfag i fengsel. På dager hvor jeg er maks utsatt for negativitet og utagerende følelser så hjelper Livslyst Yogaen meg ved at jeg får hentet meg inn igjen og kan trives med meg selv. Den hjelper meg med å finne nye ideer og motivasjon, fremfor å stagnere og bli i følelsen av at lufta forsvant. Kjenner meg sterkere og gladere etter en Livslyst Yoga økt. Det gjør også veldig godt for å justere og få løsnet opp i vonde muskler i rygg og nakke, som stadig låser seg, fordi jeg i lang tid har pustet feil og kanskje hadde litt feil teknikk i roingen. Jeg synes også at Livslyst Yogaen hjelper meg med å takle vonde følelser litt bedre.”
– Irene Gaarud, 39 år –

PRAKTISK INFORMASJON:

YOGAINSTRUKTØR: Rebekka Nøkling som er Cand. Scient og sertifisert/diplomert MediYoga instruktør (www.mediyoga.com) spesialisert på hormoner, stress- og utbrenthet, depresjoner og kreft. Rebekka er også partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh og jobber som stressmestringscoach/mental trener på Livslyst & Motivasjon SENTERET.

FullSizeRender-2

TID: Mandager kl 16.30-18.00
MERK: FORTLØPENDE PÅMELDING!

ANTALL KLASSER: 8x 90 min.

PRIS: Kr 1850,-

ALTERNATIVE TILBUD:

  • Vi anbefaler hele kurs: 8x 90 min. til 1850,- for å oppnå maksimal terapeutisk effekt
  • Men gavekort/drop-in kan også kjøpes på senteret for 250,-/90 min.
  • I tillegg kan du kjøpe klippekort (varighet 6 mnd) for 8x 90 min til 1990,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 A (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med BANKKORT eller med GAVEKORT.

DIREKTE PÅMELDING PÅ NETT (følg denne linken)

VELKOMMEN!

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s