HORMONBALANSERENDE YOGA & MEDITASJON KUN FOR KVINNER – MED REBEKKA NØKLING!

VI ANBEFALER DETTE TERAPEUTISKE HORMONBALANSERENDE YOGA & MEDITASJON KURSET TIL ALLE KVINNER som vil ha mindre stress og mer livslyst gjennom å oppnå en større harmoni mellom kropp og sinn – ved å få en bedre hormonbalanse. Rebekka Nøkling er sertifisert og diplomert yogalærer spesialisert på kvinnelige hormoner.

Stoffskifte tilbud_Livslyst & MotivasjonKURSET KAN SÆRLIG HJELPE KVINNER: som har større eller mindre utfordringer med: stoffskifteproblemer, stress- og utbrenthet, motløshet, søvnproblemer, PMS, PCOS, inkontinens, endometriose, manglende sexlyst – eller kvinner som sliter med infertilitet og kvinner som sliter med overgangsaldersymptomer. Øvelsene vi bruker er også veldig bra for kvinner etter overgangsalder som ønsker å fortsette å kjenne seg unge og vitale!

Det som hovedsakelig skiller vår hormonyogaform fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbaserte og terapeutiske.

PRAKTISK INFORMASJON:

  • FullSizeRender-2YOGAINSTRUKTØR: Rebekka Nøkling (partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS) er yogainstruktør på dette kurset som er skreddersydd for kvinner som har stoffskifteutfordringer. Hun er sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør og Dinah Rodrigues-yogainstruktør spesialisert innen: stress og utbrenthet, kreft, diabetes, hormoner og depresjoner. Mange gjenkjenner Rebekka som foredragsholder på Stoffskifteforbundets 25. års jubileumkonferanse i oktober 2015, hvor hun snakket om: selvtillit, motivasjon og stressmestring. Dette er temaer som også vil flettes inn i hormonyogaklassene. Rebekka er også helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn og skriver helseartikler om nettopp effekten av medisinsk- og terapeutisk yoga på våre kvinnelige hormoner.
  • PÅMELDING: Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no. Ved spørsmål og andre henvendelser, ta gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 900 71 428

Dersom du ikke er er medlem i Stoffskifteforbundet, så kan du enten bli det – eller betale vanlig pris:

TID: For mer informasjon om neste kurs, send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no

ANTALL KLASSER: 6x 90 min.

PRIS: Kr 2100,-

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (100 m fra Majorstua-krysset). Se kart og veibeskrivelse her

BETALING gjør du på Livslyst & Motivasjon Senteret enten KONTANT, med BANKKORT eller med GAVEKORT.

VELKOMMEN!

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428, så hjelper vi deg med glede!