ØNSKER DU PÅFYLL, NY ENERGI, INSPIRASJON, MASSE GODFØLELSE OG HERLIG KVINNELATTER? Da er kanskje dette Mitochondria-kvinnenettverket noe for deg og dine venninner! MERK: Gratis medlemskap!

1016317716Mitochondria er et interessenettverk etablert av Rebekka Nøkling og Hege Bjørnebye i 2005. Våre grunnverdier er å skape det vi liker å kalle «ekte Mitochondria energi». Dette har vi gjort i over 11 år ved å tilrettelegge for spennende tverrfaglige møteplasser, hvor målet vårt er å informere, inspirere, og ikke minst provosere deg litt. Navnet på kvinnenettverket referer til cellenes mitokondrier, populært kalt for «cellens kraftverk», som har en iboende evne til å skape energi. Alle mennesker i verden kan kun arve sine mitokondrier fra sin mor, og således er denne metaforen brukt for Mitochondria-kvinnene. Nettverkets formål er å gi deg påfyll og ny energi, sosial omgang, nye relasjoner, og utveksling av ideer og inspirasjon på tvers av tradisjonelle interessesfærer. I dag er Mitochondria AS et datterselskap av Livslyst & Motivasjon AS og Mitochondria-treffene finner sted i Livslyst & Motivasjon Senteret sine lokaler i Kirkeveien 67 A (100 m fra Majorstua-krysset).

NB! Neste Mitochondria-treff er onsdag 13. april kl 18.00 (foredrag begynner kl 18.30 presis) – hvor vi fortsetter med den norske versjonen av “Sex and the City” – hvor vi snakker om det som kvinner virkelig er opptatt av – helt usensurert og med masse kvinnehumor. Se filmklipp fra første episode her

12512606_10207752585764300_2717163916531676208_nOm den norske versjonen av “Sex and the City”: Vi gir deg seks kvelder i 2016 – hvor vi snakker om det som kvinner virkelig er opptatt av – helt usensurert og med masse kvinnehumor! Kvinnen bak Mitochondria-kvinnenettverket, Rebekka Nøkling, har invitert med seg 3 engasjerte og gnistrende venninner: Vibeke Bjerg, Anita Farstad og Anette Aarsland – og én “hemmelig gjest”. Vi kan ikke garantere at dette ikke vill gå hett for seg, fordi dette er 4 sterke kvinner som garantert har en forskjellig oppfatning av de 6 utvalgte temaene som blir tatt opp i dette kvinneforumet – hvor du og dine venninner kan delta aktivt med innspill! Les mer om de fire damene her

Sex and the City 1KVELDENS TEMA 13. APRIL:
(MERK: Dørene åpner kl 18.00 og foredraget begynner presis kl 18.30. Inngangsbillett (250,-) kjøpes med kort eller kontant ved inngangen og inkluderer et glass med Lykkebobler. Og husk: du kan også ta med deg venninner om du vil)

Velkommen til 2. episode av den norske versjonen av “Sex and the City”:

“Pusteteknikker, yoga og meditasjon – har det egentlig noe for seg – og kan vi få bedre treningsresultater og få en positiv anti-aging effekt av å gjøre dette?”

Sex and the City 2Hva mener treningseksperten og motivatoren Vibeke Bjerg – som får tusenvis av kvinner til å komme seg opp fra sofaen for å løpe maraton – og finnes det noe vitenskapelige resultater som helsejournalisten (med medisinsk genforskningsbakgrunn) og stressmestringscoachen Rebekka Nøkling kan fortelle om? Og hva kan sangpedagogen og pusteeksperten Anette Aarsland – som også er opptatt av å presentasjonsteknikker gi oss innsikt i – og hva mener Anita Farstad som er livsstilscoach og yogalærer, med bakgrunn som stylist og som er spesielt opptatt av anti-aging? Vi får også besøk av vår faste “Sex and the City-venninne” Mari Lillestølen – som sier ting “rett fra leveren” og som deler uformelt og humoristisk sine livserfaringer med oss rundt temaet. Vi får også besøk av en hemmelig gjest, som vil bidra i samtalen rundt bordet til damene – slik at du garantert vil bli inspirert og overrasket – for her vil du få tips fra hele spekteret som spenner seg fra: “Sex to Science”!

FOR MER INFORMASJON OM KVINNENETTVERKET SOM FEIRER 11 ÅR i 2016: www.mitochondria.no
FOR SPØRSMÅL – send en e-post til Rebekka: rebekka@livslystogmotivasjon.no evt. send en sms til: 90071428
NB! NY ADRESSE: Livslyst & Motivasjon SENTERET i Kirkeveien 67 A (100 m fra Majorstua-krysset)

FOR Å MELDE DEG INN SOM MITOCHONDRIA-MEDLEM (GRATIS MEDLEMSKAP) – så fyll ut skjema nedenfor:

 

Sex and the City_Mitochondria 3TIDLIGERE MITOCHONDRIA-treff i 2016:
(se flere eksempler på våre Mitochondria-treff  og foredragsholdere nedenfor)

ONSDAG 17. FEBRUAR ble den første episoden av den norske versjonen av “Sex an the City” lansert – og temaet var: “Erotikk – sex – kjærlighet”
Se filmtrailer her

ONSDAG 20. JANUAR hadde vi to foredragsholdere og temaet var:

“Shine bright like a diamond!”:

  • Morten Flygel er en verdensberømt diamantsliper, og kjent som en av Mitochondrias mest overraskende og inspirerende foredragsholdere – som nå endelig er tilbake, etter stor etterspørsel fra Mitochondria-kvinnene. Og har du ikke hørt ham tidligere, så kanskje kjenner du ham igjen fra da han var gjest hos Fredrik Skavlan? Morten Flygel er diamantsliper med en diamantsliperutdannelse fra American School of Diamondcutting i Los Angeles USA og har i dag tittelen Master Diamondcutter. Han vil fortelle Mitochondria-kvinnene en personlig, inspirerende og spennende historie som forklarer hvorfor han jobber med diamanter – hvor håndslipekvaliteten og høy brillians (lysrefleksjon) står i fokus. I tillegg vil Morten fortelle mer om sin nye baby: Diamond-Coaching.  Så kom og lær mer om dette spennende feltet…og hvem vet, kanskje før du aner det, så nynner også du på melodien “diamonds are a girls best friend”?
  • 12219632_10207363255391284_8875482400722712946_nVidere vil Mitochondria-gründer Rebekka Nøkling gi deg noen innovative helse- og skjønnhetstips, basert på spennende forskning og hennes personlige erfaringer – som særlig motvirker de sporene som oksidativt stress påfører kroppen din innvendig og utvendig. Dette er ASEA og Renu28, som stadig flere kvinner åpner øynene sine opp for. Her kan du lese Rebekkas historie om hvordan hun ble kjent med ASEA og Renu28, og hvorfor hun bruker produktene selv. Videre kan du også lese hennes venninne, Vibeke Klemetsen, sitt blogginnlegg om Renu28 fra ASEA. Vi lover deg at du vil få innsikt og lære mye om både oksidativt stress og redoxmolekyler i foredraget, men først og fremst vil du få testet ut disse produktene selv – slik at DU også kan “shine like a diamond” – både utvendig og innvendig! VELKOMMEN TIL ÅRETS FØRSTE MITOCHONDRIA-TREFF – HVOR VI STARTER KVELDEN MED LYKKEBOBLER OG FORTSETTER MED MASSE KVINNELATTER OG GODFØLELSE!

SE NOEN AV VÅRE TIDLIGERE MITOCHONDRIA-FOREDRAGSHOLDERE:
(se flere innlegg fra foredragsholdere som har besøkt Mitochondria-nettverket de siste ti årene her)

MØT VÅR NYE LEGE OG ERNÆRINGSEKSPERT CHRISTIAN DALING
Denne gangen slipper vi til en mann som skal få inspirere og informere oss – for Christian Daling klarer kunsten å både formidle “sunn matglede” – og maten, ja den smaker utrolig godt, samtidig som han forklarer hvordan vi enkelt kan lage denne maten i hverdagen.

Så kom på en sprudlende kvinneaften hvor du kan lære, smake og få konkrete råd fra legen som kan gi deg mer livsglede og en sunn helse! Last ned program

“Our food should be our medicine and our medicine should be our food.”
– Hippocrates

Christian Daling_Livslyst & MotivasjonKveldens hovedforedragsholder er Christian Daling som er utdannet allmennlege fra Universitetet i Oslo. Videre har han spesialisert seg på komplementærmedisinsk behandling i form av kostholds- og livsstilsendringer for å styrke immunsystemet. Christian er en av Norges mest profilerte raw food spesialister. Han er også faglig ansvarlig for Hippocrates Helse i Norge: http://www.hippocrates.no.

Christian har blitt en del av LIVSLYST-teamet og begynt som lege og helse- og livstilsveileder på Livslyst & Motivasjon Senteret. Han vil holde flere workshops og matkurst som et samarbeid mellom Hippocrates Helse og Livslyst & Motivasjon AS. Christian er opptatt av å hjelpe deg med konkrete råd og veiledning for å skape “et renere og mer vitalt liv” – basert på en integrert tilnærming til helse og velvære – slik at du får mer energi. Økt vitalitet og en kropp som fungerer optimalt gjør livet ditt bedre og gir deg også mer livslyst i hverdagen. Ved å lære å spille på lag med kroppen din og naturen så støtter du kroppens egne revitaliseringsprosesser og får dermed en bedre livskvailitet. FOR MER INFORMASJON om Christian, timebestilling, oversikt over ulike matkurs og workshops

Gro_Helen TørumMØT GRO-HELEN TØRUM kjent fra “Åndenes makt”(TVNorge) og nå sist fra “Skal vi danse?” (TV2) for å fortelle om sin personlige reise – og om sin WORKSHOP: “Hvordan forløse mitt egentlig potensial?” , som hun holder sammen med Mariann Marthinussen.

MØT TV2-PROGRAMLEDER HEDDA KISE SOM NÅ SATSER PÅ KUNSTEN!  Last ned program
“Hvordan det var å komme ut av skapet”
Hedda KiseHedda Kise er kjent som programleder på TV2, billedkunstner og blogger på heddakise.no. Hun var programleder for God morgen Norge i to år – hver dag, hver uke i en alder av bare 24 og har siden vært nyhetsanker et par år, samt ledet en rekke underholdningsprogrammer slik som: villdyrserien Dyreriket, realityserien Svigerdatter søkes og reiseserien Jenter på hjul. For programserien Turklar på TV 2 mottok hun i 2005 Barnevaktens pris for “beste familieprogram». I begrunnelsen het det at hun gjennom sin innsats har vært en god rollemodell for barn, ungdom, småbarnsforeldre og kvinner. Hun ble også utnevnt som første ambassadør for «Friluftslivets År » i 2005. Hedda tilbrakte ett år på sykehus i 2007 etter to hjernesvulstoperasjoner for å trene opp språket og finmotorikken. Hun har lært seg å leve med sterke, kroniske smerter. De siste årene har hun satset mer og mer på sitt arbeid som kunstner, ved siden av jobben som programleder:

“For meg er kunst formidling av følelser. Jeg vil at mine bilder forteller en historie, jeg vil at de berører den som ser dem på godt eller på vondt. At det gir ny innsikt, trøst eller gjenkjennelse. At det får den som ser bildet til å føle seg mindre alene. Jeg er opptatt av ærlighet og det virkelige liv. Vi lever i en tid med et fasadesamfunn som mange er fanget i, et positivitetstyranni som gjør menneskene frustrerte og uærlige. Men jeg er ikke redd for sterke følelser. Samtidig føler jeg en voldsom nærhet til naturen som et sted der man kan finne trøst, ny energi eller bare spirende inspirasjon. Jeg blir inspirert av levd liv, av egen livserfaring eller av alle de menneskene som jeg har møtt som programleder opp igjennom årene. Jeg har stor respekt for alle de menneskene jeg har snakket med og som i fortrolighet eller i offentlighet har valgt å fortelle meg om sine sorger og hemmeligheter. Det skal de ha stor respekt for. Deres åpenhet hjelper andre og leger sår. Mange av mine bilder er inspirert av dette legende og opplysende ved å dele historier. Jeg er også inspirert av den medieverden som jeg har vært en del av siden jeg begynte å jobbe som journalist som 16-åring, både når det gjelder det journalistiske formspråket og innholdet (eller mangel på innhold) og når det gjelder det aktuelle nyhetsbildet. En del av motivene mine er blitt til ved at jeg har klippet ut overskrifter, avsnitt og bilder fra aviser. Jeg blir ofte ikke ferdig med et motiv før jeg har laget flere versjoner av det, så jeg bruker gjerne samme motiv flere ganger. Resultatet blir likevel forskjellig pga teknikkene jeg bruker, og fordi det skjer en dialog mellom meg og bildet underveis – en form for elskovsdans – som gjør at motivet kan utvikle seg til noe annet underveis. Jeg kan f.eks begynne med å lage motivet ved hjelp av avisutklipp, før jeg lager en versjon som rent maleri og til slutt en etsning over det samme temaet. Jeg leter hele tiden etter det vakre i det stygge. Det er kanskje en måte å snu det vonde til noe godt. Jeg har fått min “pakke” av motgang i livet, og det er det mange som har. Når noen sier at de kan se det i bildene mine, finner jeg det interessant og givende.”

Og på Mitochondria-treffet vårt er det KUNSTEREN HEDDA KISE du får møte. Hedda vil dele sin personlige reise og hva hun ønsker å formidle gjennom sin kunst, som du også vil få oppleve på nært hold. Hun har tatt med flere av sine bilder som hun vil fortelle mer om til oss (se noen av bildene og les mer om Hedda her) – og som nå også er stilt ut på fineart.no: https://www.fineart.no/kunstner/hedda-kise

MØT FYSIOTERAPEUT, DANSELÆRER OG MediYoga-INSTRUKTØR IRLIN BERG TORPE:
“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”
Irlin Berg TorpeIrlin Berg Torpe er fysioterapeut, danselærer og én av våre faste MediYoga-instruktører på Livslyst & Motivasjon Senteret. Hun jobber også som lærer i grunnskolen og har bakgrunn fra klassisk og moderne ballett og er utdannet Mensendieck fysioterapeut med fordypning i idrettsfysioterapi. Irlin har alltid hatt mange baller i luften. Blant annet har hun vært fysioterapeut for alpinlandslaget, hun har mange års erfaring som leder i treningsbransjen, en internasjonal sertifisering i NLP, og gjennom flere år har hun jobbet med og holdt kurs innen lederutvikling. Dans og formidling er likevel Irlins store passion, og uttrykk gjennom dans har vært en del av hennes liv siden 4-årsalderen:

“Jeg elsker bevegelse. Jeg elsker følelsen når kroppen min helt spontant reagerer med bevegelse i det musikken treffer meg. Jeg elsker å leke med og få fram sider ved meg selv som jeg bare greier å uttrykke gjennom dans. Dans som treningsmetode er så mye. Det er kroppskontroll, det er styrke og utholdenhet, det er nyanser i små og store bevegelser. Det er balanse, og det er rytme og sinnsstemning. Videre er det glede og musikalske opplevelser. Med dansen jobber jeg med å få mennesker til å kjenne og være tilstede i egen kropp. Til å tørre å kjenne etter. Etterhvert greie å gjøre ørsmå justeringer som gir store forskjeller. Kjenne hvordan rytmen og stemningen i musikken maner fram ulike bevegelser. Erkjenne at selv om rytmene river deg med, så er det du som har kontroll. Det er du som styrer dette fantastiske mesterverket som kroppen er. Dans er kommunikasjon gjennom bevegelser og uttrykk. Dans er ordløs kommunikasjon. I dagliglivet heter det kroppsspråk. Dans er for alle.”

I dag tilbyr hun også én-til-én stressmestring- og danseglede timer som hun har utviklet gjennom sin unike tverrfaglige kompetanse på Livslyst & Motivasjon Senteret – og på Mitochondria-kvelden vil du få en smakebit av hva hun har å by på!

samlebilde-mitochondria-treffet-16-april-2015MØT FIRE STERKE KVINNER: Denne kvelden har vi mye spennende å by på for deg og dine venninner. Du vil få møte fire ulike kvinner som vil informere, inspirere og kanskje provosere deg litt: Vibeke Bjerg som er kvinnen bak FemiRoma – og som får kvinnene opp fra sofaen og til å løpe, Mitochondria-gründer, stressmestringscoach og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS Rebekka Nøkling som vil fortelle deg hvorfor du bør hente frem den erotiske kvinnen i deg – og helsesøster og smykkedesigner Mari Lillestølen som nettopp har gjort dette, og yogalærer/danselærer Pernille Bønkan som vil snakke om yogaens syn på kvinnelig energi. De vil sammen ta deg med på en personlig reise som vil berøre, overraske og kanskje inspirere deg til å bygge opp og gjenvinne selvtilliten for at du kan gjennomføre «ditt nye livsløp» – og du vil få helt konkrete råd om hvordan du kan hente frem «din erotiske kvinnekraft» – gjennom mental trening, stressmestring og Østens visdom. Last ned hele programmet her

0d7b5ece7560df7cb83f93c3380fead1MØT VÅR PUSTEEKSPERT ANETTE AARSLAND Last ned program her
Anette Aarsland (48) er utdannet sangpedagog og har videre studert opera i Milano, Roma, London og New York hvor hun gikk på «Master in voice performance-studiet» på Manhattan School of Music. Hun har gått i lære hos flere av verdens ledende sangpedagoger. I London og Milano studerte hun i tillegg diverse pusteteknikker hos Dinah Harris og Francesca Patane. Dette fikk henne for alvor til å forstå betydningen av riktig pusteteknikk for både helse og stemme. Anette har flere års erfaring som operasanger, men har i tillegg jobbet 8 år i psykiatrien som miljøterapeut. Hun brenner for å hjelpe alle til å puste riktig og til å redusere stress ved hjelp av pusteteknikker. Hun startet pusteteknikk.no i 2012 og grunnla «pustekor» i Bærum, Stavanger og Narvik – hvor sang og pusteøvelser som reduserer stress kombineres. Anette har samarbeidet med Rebekka Nøkling siden 2012 – og sammen har de holdt flere LivsPust- og stressmestringskurs og foredrag rundt om i hele landet og dette vil de gjøre i enda større grad på Livslyst & Motivasjon Senteret – hvor hun også  jobber som puste- og stressmestringsterapeut. Anette er også forfatter og har sammen med journalist Nina Hanssen skrevet boken “PUSTEN – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet” (Cappelen Damm 2014) – og nå skriver hun en ny bok med Rebekka som tar for seg puste- og stressmestringsverktøy for barn og unge. Gled deg til å høre hennes utrolige livshistorie og hvordan hun klarte å bruke den til å skape drømmejobben sin!

MØT OGSÅ DEN VERDENSKJENTE SAXOFONISTEN FRØY AGRE Last ned program her
Frøy Aagre er en av Norges få kvinnelige saxofonister og komponister. Hun har studert saxofon og komposisjon i Birmingham, London, Buenos Aires, New York, og har blant annet studert med den verdenskjente jazzsaksofonisten og pedagogen David Liebman. Aagre har turnert i Norge, England, Afrika og New York med ulike band. I 2004 platedebuterte hun med bandet sitt, Offbeat. Albumet Katalyze fikk meget positiv omtale og musikkjournalister sammenliknet henne med saxofonlegender som Jan Garbarek, David Liebman og Wayne Shorter. Bli inspirert av hennes spennende livshistorie og hør hvordan hun selv har brukt stressmestringsverktøy for å takle stress og press i sin internasjonale karriere – hvor hun holder konserter på scener rundt omkring i hele verden!