Aktuelt

VI SØKER DEG som vil FÅ OG GI EMPOWERMENT VIDERE!

mPOWER Academy, eies 100% av Livslyst & Motivasjon AS og ble etablert i 2018. Empowerment akademiet har som mål å gi studenter og mennesker i ulike yrkesgrupper en spesialkompetanse innen stressmestring, empowerment, positiv selvutvikling, mental trening og endringsprosesser – som kan kombineres med ulike fagområder.

Ønsker du faglig påfyll og ”siste nytt fra forskningen”, som du kan kombinere med det du har fra før av utdannelse og jobberfaring? Kanskje du vil ta et kurs for å få en dypere forståelse og faglig innsikt – for å oppnå en positiv selvutvikling eller for å styrke selvledelsen og endringskompetansen din på jobb? Eller ønsker du å starte på en helt ny og innovativ utdannelse, hvor du også kan ”bruke hele deg” og dine livserfaringer? Kanskje du bare har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Da kan våre kurs eller kanskje til og med mPOWER-utdannelsen være noe for deg!

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

Målet med å tilby våre kurs og utdanninger til flest mulig mennesker og arbeidsplasser – som ønsker å integrere våre metoder og verktøy inn i hverdagen og arbeidskulturen – er at flere skal unngå å bli “kronisk syke”. Våre kvalitetssikrede kurs og konkrete utdanningstilbud, som nå også tilbys online, skal bidra til at: privatpersoner, næringslivet og offentlige arbeidsplasser, skal kunne hjelpe til med å forebygge at ansatte blir langvarig sykmeldte. Dette er særdeles viktig i et marked som stadig er i endring og i et samfunn som nå også preges av pandemi og en helt ny hybridkontortilværelse.

I tillegg skreddersyr vi egne utdanningsmoduler for arbeidsgivere og bedrifter som ønsker å integrere stressmestring og empowerment i praksis – som en naturlig del av arbeidsmiljøet. Kombinert med at endringene i markedet går raskere og raskere er kunsten å omstille seg og endringspotensialet i en bedrift mer aktuelt enn noensinne.

FOR MER INFORMASJON, OVERSIKT OVER VÅRE KURS OG UTDANNELSER OG PÅMELDING: www.mpoweracademy.org

EMPOWERMENT & GLEDE!

Grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS og mPOWER Academy sin rektor, Rebekka Nøkling, er bidragsyter og ekspert i Björg Thorhallsdottir sitt fantastiske “Destinasjon Glede” prosjekt. Dette skjer sammen med bl.a. Adina Broady Aasebö, Berit Nordstrand, Silje Sandmæl, Yngvar Andersen, Jeanette Bretteville, Anniken Lien Mathiesen og flere andre spennende bidragsytere som sitter i ekspertpanelet.

NYE WORKSHOPS, KURS OG SKREDDERSYDDE ARRANGEMENTER I ITALIA – FOR DIN BEDRIFT, DINE VENNER ELLER PRIVATE GRUPPER!

Vi har et bredt spekter av spennende temaer for deg og dine venner eller kollegaer!

Rebekka Nøkling og Marius Engh fra Livslyst & Motivasjon AS samarbeider med prins Ferdinando del Drago i Italia.

Rebekka Nøkling og Marius Engh fra Livslyst & Motivasjon AS tilbyr flere inspirerende workshops og kurs i Italia. Med hjelp av prins Ferdinando del Drago, utvalgte samarbeidspartnere og andre gode venner i middelalderbyen (hvor de fant sitt LIVSLYST-HUS i 2018), så inviterer de deg og dine venner eller kollegaer til en uforglemmelig langhelg i Italia – med masse inspirasjon, påfyll og godfølelse!

Bli med til den historiske middelalderbyen Bolsena, som italienerne kaller for ”Mirakelbyen” – og hvor Livslyst & Motivasjon har sin ”italienske avdeling”. Byen ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen som er omgitt av flere sjarmerende byer som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze.

Bli med til den historiske middelalderbyen Bolsena, som kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen som er omgitt av flere sjarmerende byer som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze.
Den historiske middelalderbyen Bolsena, ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen. Byen ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze – og har mange skjulte historiske og kulturelle skatter å by på.

Vi vil ta deg med på en spennende og personlig oppdagelsesferd og gjennom inspirerende workshops og kurs gi deg innsikt i det siste fra forskningen som kan hjelpe deg til å få mer godfølelse, lagfølelse, livslyst, motivasjon, empowerment, økt endringsvillighet, selvledelse, bedre og mer relasjonell kommunikasjon, mindre stress og en positiv selvutvikling med mer. Vit også at vi skreddersyr unike arrangementer for bedrifter og private grupper.

Undervisningen og klassene vil holdes i de vakre salene i palasset til prins Ferdinando del Drago, som er vår samarbeidspartner i Italia.

(Trykk på bildene fra Del Drago palasset for å se dem i større utgave)

Bolsena har et stort utvalg av butikker og spisesteder som vil gi deg “smaken av Italia”.

Vi lover deg fantastiske dager i Bolsena med en avslappende, uformell og stressfri atmosfære – og hvor du også vil få mye latter og hyggelig samvær. Vi kan krydre denne magiske turen med bl.a. vinsmaking, italiensk mat, bading i Bolsenasjøen, historiske turer, yoga og meditasjon i det fri – på de vakre og vulkanske strendene – for de som ønsker det.

Den vulkanske Bolsenasjøen er kjent for sitt rene og krystallblå vann og de sorte lavastrendene. Bolsena har vært en skjult perle på veien mellom Roma og Firenze, som et populært feriested og en kulturell møteplass for romerne og pavene i hundrevis av år.

Så gi deg denne opplevelsen i gave og ta gjerne med din partner, dine venner eller kollegaer – for en reise du og dere aldri vil glemme!

Vi kan også arrangere og tilby ekstra dager, sightseeing og unike opplevelser etter oppdragsgivers ønske.

PRAKTISK INFORMASJON:

PRIS FOR 3/4 DAGERS* WORKSHOP I BOLSENA
– som vi skreddersyr for gruppen:
 fra kr. 6950,-/person. Dersom du skulle ha personlige ønsker eller spesifikke elementer deltageren/gruppen vil ha med i kurset, så kan dette ordnes etter nærmere avtale (tillegg i prisen).

Kursavgiften dekker følgende:
– Overnatting 3 netter i Bolsena (i dobbeltrom)
   Mulig med enkeltrom (tillegg i prisen)
– 3 frokoster på hotellet
– 3 lunsjer med kalde og varme retter i palasset
– Faglig innhold fre-man* eller søn-ons* (eller andre avtalte dager)
– Inkluderer kursmateriell som sendes kursdeltagerne på mail
– Omvisning av prins Ferdinando del Drago i palasset
– Mulighet for en helaften i palasset med en privat “Del Drago prinsemiddag” (sjekk om dette er inkludert eller om det kommer i tillegg til kursavgiften).

* MERK: Kurset går over 4 dager: Vi starter første ankomstkveld og avslutter etter lunsj kl 15 på siste kursdag, dvs. du får “3 hele kursdager” fordelt på 4 dager og du sover på hotell i 3 netter.

Hotellet ligger i hjertet av Bolsena, med gåavstand til Bolsenasjøen, bykjernen med sjarmerende butikker og Del Drago Palasset (undervisningslokalet vårt).
Hotellet ligger i hjertet av Bolsena, med gåavstand til Bolsenasjøen, bykjernen med sjarmerende butikker og Del Drago Palasset (palasset er undervisningslokalet vårt, og her serveres også lunsj fra kl 13-15 hver dag).

NB! Alle deltagere må booke flyreisen selv.

Maks antall: 30 personer

KURS OG WORKSHOPS HOLDES I: Palazzo Del Drago i Bolsena, Via Francesco Cozza, 2.

Nye kurs i Italia med våre inspirerende mPOWER-lærere! Her sammen våre mPOWER-ambassadører Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique.

5 NYE KURS! Livslyst & Motivasjon AS eier mPOWER Academy – og i 2023 vil flere av empowerment akademiets lærere holde kurs i Italia.

KURS 1: Empowerment og hormonglede! (FOR KVINNER)
NY Dato: Søndag 15. oktober – onsdag 18. oktober 2023
Kursledere: Hanne Amble Brager-Carlsen og Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

KURS 2: Hent frem din indre kraft – og bruk empowerment til å finne lyset i deg selv igjen! (FOR ALLE) 
NY Dato: Søndag 21. mai – onsdag 24. mai 2023
Kursledere: Kamilla Norli Kjær og Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

KURS 3: Empowerment, siste nytt fra forskningen, ernæringstips og hormonyoga – for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse!  (FOR KVINNER) 
Dato: Fredag 26. mai – mandag 29. mai 2023
Kursleder: Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

For mer informasjon eller spørsmål om kursene, send en e-post til: rebekka@livslystogmotivasjon.no

BESTILLING AV SKREDDERSYDDE WORKSHOP/ARRANGEMENT:
Send en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, så hjelper vi deg med glede!

KURSANSVARLIGE: Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS)

FOR HJELP TIL BESTILLING ELLER ANDRE SPØRSMÅL: Ring/sms oss på mobil: 900 71 428 (Rebekka) eller 474 65 380 (Marius). Du kan også sende en e-post til: rebekka@livslystogmotivasjon.no

Podcast-duoen som hjelper deg til å få en hverdag med mindre stress og mer livslyst!

HJERNETRIMEKSPERTEN OG EVENTYREREN TAR SAKEN: Cand. Scient. Rebekka Nøkling og John John Bruseth vil gi deg enda flere konkrete råd og stressmestringsverktøy i sin nye podcast serie i Nettavisen

Ønsker du deg mer livslyst i hverdagen? Vil du lære hvordan du kan redusere stress med konkrete råd og stressmestringsverktøy?

“Podcasten er radioens “nye Nettflix” – som du kan høre når du vil – en episode eller alle episodene på en gang om du vil!”

 

Trenger du mer av dette?

  • godfølelse
  • energi
  • motivasjon
  • inspirasjon
  • påfyll i hverdagen

Da er dette podcastserien for deg! Og som mediaekspertene sier: Podcasten er radioens “nye Nettflix” – som du kan høre når du vil og hvor mange ganger du vil – en episode eller alle episodene på en gang!

“Lær deg meditasjonsøvelsen, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!”

I den helt nye podcastserien snakker stressmestringscoach Rebekka Nøkling og kvinneforkjemper John John Bruseth om alt fra å hente frem den viktige og naturlige erotiske kvinnekraften – til yoga og meditasjonsøvelser, som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd!

Programlederne forklarer deg gjennom den gode samtalen, alt som er verdt å vite om ”forskning som kan hjelpe” – og gir deg konkrete råd og stressmestringsverktøy som du kan bruke rett etter at du har hørt episoden ferdig. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig. (Les mer om programlederne i teksten under bildet)

2017-10-26 JohnJohn-Rebekka (8).jpg

Hvem er programlederne?

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, stressmestringscoach, mental trener, terapeutisk yoga- & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn.

Nøkling er grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS – som også eier LivslystMagasinet og Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no

John John Bruseth er først og fremst en eventyrer, men også rockemusiker, filmskaper, forfatter, kunstmaler og journalist. Bruseth er kjent for sine dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål som omskjæring, HIV/Aids, ulovlige aborter i Kina og kinodokumentaren Fast Car sammen med Unni Willhelmsen.

I disse dager er han i ferd med å gjøre siste forberedelser til lanseringen av Female Footprint – verdens største byrå for kvinnelige inspiratorer og foredragsholdere.

2017-10-26 JohnJohn-Rebekka (13)

I FLERE KANALER: Podcast-duoen har også en podcastserie i Tara – Norges største kvinnemagasin og både et radioprogram og en podcastserie i Ordentlig Radio

 

Vi hjelper barn og unge til en hverdag med mindre stress! Les mer om våre skoleprosjekter her

Livslyst & motivasjon AS har bl.a. inngått et samarbeid med Oslo Handelsgymnasium (OHG) med rektor Trond Lien i spissen. Skolen vil også være en av våre pilotskoler i SLOW MOTION-prosjektet hvor vi vil jobbe sammen med skoleledelsen på flere plan for å integrere stressmestringsverktøy som en fast del av skolehverdagen.

OM SLOW MOTION-prosjektet: Dette er et forebyggende tiltak som skal fremme psykososial helse ved å begrense forhold som skaper for mye «lagret stress», sosial angst og isolasjon hos barn og unge. Stadig flere barn og ungdom opplever hverdagen som utfordrende, først og fremst fordi det skjer store endringer; fysisk, følelsesmessig, sosialt og kognitivt. Men videre fordi barn- og ungdomstiden er en periode hvor mange er sårbare med tanke på den psykososiale utviklingen av sitt eget selvbilde. Og noe av grunnen til at stadig flere unge sliter psykisk er først og fremst at mange jenter og gutter stiller ekstremt høye krav til seg selv blant annet på disse områdene: De har forventninger til gode skoleprestasjoner, et bra utseende, riktige venner, at de skal trene mye og spise sunt og mange «likes» på Facebook eller Instagram. I tillegg så stilles det ofte forventninger fra familie og venner om at de skal delta på svært mange arenaer – «for å lykkes» i det sosiale miljøet og i sportslige sammenhenger. Til sammen kan alt dette medføre psykisk stress også hos det mange ville karakterisere som «vanlige» ungdommer. En nylig NOVA-rapport (Ungdata for 2013) viste at mange opplever en økende grad av psykiske belastninger, og stadig flere sliter så mye at det har negativ påvirkning på deres generelle livskvalitet og motivasjon for læring. Hittil har det vært lite oppmerksomhet på hvordan skolen gjennom å sette stressmestring på dagsorden kan bidra til å forebygge stress og bekymring blant barn og ungdom og dermed skape et bedre grunnlag for læring og livskvalitet. Ved å bruke skolehverdagen som en mestringsplattform i et «bedre-liv perspektiv», så kan et lavterskeltilbud etableres for å hjelpe elevene som bruker store deler av dagen sin – nettopp i klasserommet.