VI SØKER DEG som vil FÅ OG GI EMPOWERMENT VIDERE!

2000 --- Happy People --- Image by © Royalty-Free/Corbis

mPOWER Academy, eies 100% av Livslyst & Motivasjon AS og ble etablert i 2018. Empowerment akademiet har som mål å gi studenter og mennesker i ulike yrkesgrupper en spesialkompetanse innen stressmestring, empowerment, positiv selvutvikling, mental trening og endringsprosesser – som kan kombineres med ulike fagområder.

Ønsker du faglig påfyll og ”siste nytt fra forskningen”, som du kan kombinere med det du har fra før av utdannelse og jobberfaring? Kanskje du vil ta et kurs for å få en dypere forståelse og faglig innsikt – for å oppnå en positiv selvutvikling eller for å styrke selvledelsen og endringskompetansen din på jobb? Eller ønsker du å starte på en helt ny og innovativ utdannelse, hvor du også kan ”bruke hele deg” og dine livserfaringer? Kanskje du bare har gått litt lei, eller er sliten, og rett og slett ønsker en forandring i livet? Da kan våre kurs eller kanskje til og med mPOWER-utdannelsen være noe for deg!

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

REFERANSER fra tidligere studenter

Målet med å tilby våre kurs og utdanninger til flest mulig mennesker og arbeidsplasser – som ønsker å integrere våre metoder og verktøy inn i hverdagen og arbeidskulturen – er at flere skal unngå å bli “kronisk syke”. Våre kvalitetssikrede kurs og konkrete utdanningstilbud, som nå også tilbys online, skal bidra til at: privatpersoner, næringslivet og offentlige arbeidsplasser, skal kunne hjelpe til med å forebygge at ansatte blir langvarig sykmeldte. Dette er særdeles viktig i et marked som stadig er i endring og i et samfunn som nå også preges av pandemi og en helt ny hybridkontortilværelse.

I tillegg skreddersyr vi egne utdanningsmoduler for arbeidsgivere og bedrifter som ønsker å integrere stressmestring og empowerment i praksis – som en naturlig del av arbeidsmiljøet. Kombinert med at endringene i markedet går raskere og raskere er kunsten å omstille seg og endringspotensialet i en bedrift mer aktuelt enn noensinne.

FOR MER INFORMASJON, OVERSIKT OVER VÅRE KURS OG UTDANNELSER OG PÅMELDING: www.mpoweracademy.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s