NYE WORKSHOPS, KURS OG SKREDDERSYDDE ARRANGEMENTER I ITALIA – FOR DIN BEDRIFT, DINE VENNER ELLER PRIVATE GRUPPER!

Bolsena_Livslyst & Motivasjon

Vi har et bredt spekter av spennende temaer for deg og dine venner eller kollegaer!

Rebekka Nøkling og Marius Engh fra Livslyst & Motivasjon AS samarbeider med prins Ferdinando del Drago i Italia.

Rebekka Nøkling og Marius Engh fra Livslyst & Motivasjon AS tilbyr flere inspirerende workshops og kurs i Italia. Med hjelp av prins Ferdinando del Drago, utvalgte samarbeidspartnere og andre gode venner i middelalderbyen (hvor de fant sitt LIVSLYST-HUS i 2018), så inviterer de deg og dine venner eller kollegaer til en uforglemmelig langhelg i Italia – med masse inspirasjon, påfyll og godfølelse!

Bli med til den historiske middelalderbyen Bolsena, som italienerne kaller for ”Mirakelbyen” – og hvor Livslyst & Motivasjon har sin ”italienske avdeling”. Byen ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen som er omgitt av flere sjarmerende byer som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze.

Bli med til den historiske middelalderbyen Bolsena, som kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen som er omgitt av flere sjarmerende byer som ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze.
Den historiske middelalderbyen Bolsena, ligger kun 1,5 time fra Roma, ved den store vulkanske Bolsenasjøen. Byen ligger på den historiske veien mellom Roma og Firenze – og har mange skjulte historiske og kulturelle skatter å by på.

Vi vil ta deg med på en spennende og personlig oppdagelsesferd og gjennom inspirerende workshops og kurs gi deg innsikt i det siste fra forskningen som kan hjelpe deg til å få mer godfølelse, lagfølelse, livslyst, motivasjon, empowerment, økt endringsvillighet, selvledelse, bedre og mer relasjonell kommunikasjon, mindre stress og en positiv selvutvikling med mer. Vit også at vi skreddersyr unike arrangementer for bedrifter og private grupper.

Undervisningen og klassene vil holdes i de vakre salene i palasset til prins Ferdinando del Drago, som er vår samarbeidspartner i Italia.

(Trykk på bildene fra Del Drago palasset for å se dem i større utgave)

Bolsena har et stort utvalg av butikker og spisesteder som vil gi deg “smaken av Italia”.

Vi lover deg fantastiske dager i Bolsena med en avslappende, uformell og stressfri atmosfære – og hvor du også vil få mye latter og hyggelig samvær. Vi kan krydre denne magiske turen med bl.a. vinsmaking, italiensk mat, bading i Bolsenasjøen, historiske turer, yoga og meditasjon i det fri – på de vakre og vulkanske strendene – for de som ønsker det.

Den vulkanske Bolsenasjøen er kjent for sitt rene og krystallblå vann og de sorte lavastrendene. Bolsena har vært en skjult perle på veien mellom Roma og Firenze, som et populært feriested og en kulturell møteplass for romerne og pavene i hundrevis av år.

Så gi deg denne opplevelsen i gave og ta gjerne med din partner, dine venner eller kollegaer – for en reise du og dere aldri vil glemme!

Vi kan også arrangere og tilby ekstra dager, sightseeing og unike opplevelser etter oppdragsgivers ønske.

PRAKTISK INFORMASJON:

PRIS FOR 3/4 DAGERS* WORKSHOP I BOLSENA
– som vi skreddersyr for gruppen:
 fra kr. 6950,-/person. Dersom du skulle ha personlige ønsker eller spesifikke elementer deltageren/gruppen vil ha med i kurset, så kan dette ordnes etter nærmere avtale (tillegg i prisen).

Kursavgiften dekker følgende:
– Overnatting 3 netter i Bolsena (i dobbeltrom)
   Mulig med enkeltrom (tillegg i prisen)
– 3 frokoster på hotellet
– 3 lunsjer med kalde og varme retter i palasset
– Faglig innhold fre-man* eller søn-ons* (eller andre avtalte dager)
– Inkluderer kursmateriell som sendes kursdeltagerne på mail
– Omvisning av prins Ferdinando del Drago i palasset
– Mulighet for en helaften i palasset med en privat “Del Drago prinsemiddag” (sjekk om dette er inkludert eller om det kommer i tillegg til kursavgiften).

* MERK: Kurset går over 4 dager: Vi starter første ankomstkveld og avslutter etter lunsj kl 15 på siste kursdag, dvs. du får “3 hele kursdager” fordelt på 4 dager og du sover på hotell i 3 netter.

Hotellet ligger i hjertet av Bolsena, med gåavstand til Bolsenasjøen, bykjernen med sjarmerende butikker og Del Drago Palasset (undervisningslokalet vårt).
Hotellet ligger i hjertet av Bolsena, med gåavstand til Bolsenasjøen, bykjernen med sjarmerende butikker og Del Drago Palasset (palasset er undervisningslokalet vårt, og her serveres også lunsj fra kl 13-15 hver dag).

NB! Alle deltagere må booke flyreisen selv.

Maks antall: 30 personer

KURS OG WORKSHOPS HOLDES I: Palazzo Del Drago i Bolsena, Via Francesco Cozza, 2.

Nye kurs i Italia med våre inspirerende mPOWER-lærere! Her sammen våre mPOWER-ambassadører Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique.

5 NYE KURS! Livslyst & Motivasjon AS eier mPOWER Academy – og i 2023 vil flere av empowerment akademiets lærere holde kurs i Italia.

KURS 1: Empowerment og hormonglede! (FOR KVINNER)
NY Dato: Søndag 15. oktober – onsdag 18. oktober 2023
Kursledere: Hanne Amble Brager-Carlsen og Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

KURS 2: Hent frem din indre kraft – og bruk empowerment til å finne lyset i deg selv igjen! (FOR ALLE) 
NY Dato: Søndag 21. mai – onsdag 24. mai 2023
Kursledere: Kamilla Norli Kjær og Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

KURS 3: Empowerment, siste nytt fra forskningen, ernæringstips og hormonyoga – for å gjenopprette en god kvinnehormonbalanse!  (FOR KVINNER) 
Dato: Fredag 26. mai – mandag 29. mai 2023
Kursleder: Rebekka Nøkling
Pris: 6950,- NOK (se ovenfor hva kursprisen inkluderer)
Påmelding: post@livslystogmotivasjon.no

For mer informasjon eller spørsmål om kursene, send en e-post til: rebekka@livslystogmotivasjon.no

BESTILLING AV SKREDDERSYDDE WORKSHOP/ARRANGEMENT:
Send en e-post til: post@livslystogmotivasjon.no, så hjelper vi deg med glede!

KURSANSVARLIGE: Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS)

FOR HJELP TIL BESTILLING ELLER ANDRE SPØRSMÅL: Ring/sms oss på mobil: 900 71 428 (Rebekka) eller 474 65 380 (Marius). Du kan også sende en e-post til: rebekka@livslystogmotivasjon.no

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s