EMPOWERMENT & GLEDE!

Grunnlegger av Livslyst & Motivasjon AS og mPOWER Academy sin rektor, Rebekka Nøkling, er bidragsyter og ekspert i Björg Thorhallsdottir sitt fantastiske “Destinasjon Glede” prosjekt. Dette skjer sammen med bl.a. Adina Broady Aasebö, Berit Nordstrand, Silje Sandmæl, Yngvar Andersen, Jeanette Bretteville, Anniken Lien Mathiesen og flere andre spennende bidragsytere som sitter i ekspertpanelet.

Den folkekjære kunstneren Björg Thorhallsdottir er en stor inspirator for tusenvis av mennesker. Gjennom sin personlige reise mot et bedre sted har hun tilegnet seg en unik livserfaring, som hun deler og formidler gjennom sin kunst, men også gjennom sine tverrfaglige prosjekter. Björg er også empowerment akademiet sin første mPOWER-ambassadør, som vi er veldig stolte av å ha med i mPOWER-teamet vårt. Hun er en stor inspirasjon for våre studenter og kursdeltagere – og en dyktig og sertifisert mPOWER-agent.

Rebekka og Björg har vært venninner i mange år og “løftet hverandre” når livet har vært tøft, men sammen har de også feiret: livet, kjærligheten og drømmer som realiseres i våken tilstand. Gjennom sitt samarbeid på flere arenaer er de opptatt av å inspirere, motivere og hjelpe flere mennesker til en positiv selvutvikling. Dette gjør de bl.a. gjennom sine foredrag, kurs, reiser, podcaster, serier i magasiner og gjennom andre sosiale kanaler og møteplasser. Sammen tar de et aktivt sosialt ansvar – og ja: du er velkommen til å bli med på laget!

Empowerment & Glede samarbeid. Rebekka vil sammen med Björg, som selv har tatt empowerment grunnutdannelsen, dele flere av mPOWER sine stressmestringsøvelser til Destinasjon Glede deltagerne. Dette vil de gjøre gjennom bøker, filmer og foredrag. Videre vil de invitere til flere spennende kurs og spennende reisemål. mPOWER Akademiet vil også gi en spesialpris for deltagerne som har vært med på Destinasjon Glede reisen – som også ønsker å bli sertifiserte mPOWER-agenter – slik at vi sammen kan hjelpe enda flere mennesker!

Velkommen som vår nye mPOWER-student

Last ned beskrivelse av mPOWER-grunnutdannelsen (pdf) her

Mer informasjon om Destinasjon Glede

RELEVANTE LINKER OG MER INFORMASJON:

Les mer om våre foredragsholdere og kursledere

Les mer om våre mPOWER-ambassadører: Björg Thorhallsdottir og Assad Siddique

Alle våre studieplaner og kurs er godkjent av Studieforbundet for næring og samfunn.

REFERANSER fra tidligere studenter

FOR SPØRSMÅL OG ANDRE HENVENDELSER send en e-post til oss: post@livslystogmotivasjon.no eller ring: 900 71 428

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s