SISTE LIVSLYST-NYTT: Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske»!

Gjennom det nyopprettede selskapet mPOWER Academy AS vil gründerne og medeierne bak Tone Lise Akademiet, Livslyst & Motivasjon AS, Teamwork OU AS, Podium AS og HR-Huset AS utvikle innovative tilbud og tjenester. mPOWER Academy har som grunnfilosofi å skape arbeidstakere og bedrifter som både er endringskompetente og i stand til å bruke empowerment i praksis. Dette gjør vi ved å gi våre studenter, ulike yrkesgrupper og bedrifter som ønsker en spesialkompetanse innen stressmestring, empowerment, positiv selvutvikling, mental trening og endringsprosesser – som kan kombineres med ulike fagområder..

Gründerne bak det nye selskapet har en bred og ulik bakgrunn, men det som binder dem sammen er en felles hjertesak. Det hele startet med at Tone Lise Forbergskog og Rebekka Nøkling ble introdusert for hverandre for flere år siden av deres felles venninne Bjørg Thorhallsdottir, som mente at de burde gjøre noe sammen. Les mer om hele ledergruppen her og hvordan mPOWER selskapet tar et sosialt ansvar.

Men hva skulle businessdamen bak skjønnhetsimperiet Tone Lise Akademiet finne på sammen med stressmestringsspesialisten og grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS? Årene gikk og de møttes og ble venninner, uten at det skjedde noe konkret. Men så var Forbergskog gjest hos Nøkling i podcastserien i Nettavisen/Lyd: ”John John og Rebekka”, som hun har sammen med John John Bruseth. Her snakket de om sosialt ansvar hos bedrifter og de to damene fortsatte samtalen over en lunch. Da falt den siste brikken på plass og de var i gang med mPOWER-eventyret! Les hele artikkelen i LivslystMagasinet

FOR MER INFORMASJON/AKTUELLE LINKER:

FOR SPØRSMÅL OG ANDRE HENVENDELSER send en e-post til oss: post@livslystogmotivasjon.no eller ring: 900 71 428

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s