Livslyst & Motivasjon AS har flere spennende samarbeidspartnere og tilbyr et bredt spekter av kurs og workshops innenfor selvutvikling, livslyst, pusteteknikker, stressmestring, positiv motivasjon, mental trening, livsstil- og ernæring og terapeutisk- og medisinsk yoga. Vi vil også invitere til inspirerende LIVSLYST-foredrag og andre spennende foredrag med gjesteforedragsholdere og professorer/forskere som vil gi deg «siste nytt fra forskningen som kan hjelpe deg»!

Kurs og workshops (som blir fortløpende oppdatert):
 Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring/sms oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

WORKSHOP PÅ LIVSLYST & MOTIVASJON SENTERET PÅ MAJORSTUEN 26. MAI:
IMG_8870KVINNEKRAFT – vitenskap møter visdom:
Velkommen til en heldagsworkshop lørdag 26. mai (kl 10.00-18.00) – hvor du vil få masse inspirasjon og påfyll. Vi vil ta deg med på en spennende reise som starter med å gi deg innsikt i det siste fra forskningen som kan hjelpe deg til et bedre liv. Du vil også få prøve forskningsbaserte terapeutiske øvelser fra yoga & meditasjon som påvirker deg positivt helt ned på celle- og gennivå – og som balanserer hormonene dine slik at du kan skru på din naturlige kvinnekraft. Vi vil også gi deg muligheten til å gjenoppdage din kvinnelige intuisjon og til slutt får du en personlig energibalansering med krystaller, basert på eldgammel visdom som henter frem en urkraft som du kan ha glede av å bruke i mye større grad i livet ditt. Vi lover deg en avslappende, uformell og stressfri atmosfære hvor du også får mye latter og godfølelse. Så gi deg denne dagen i gave og ta gjerne med dine venninner – så «løfter vi hverandre»!

PROGRAM:

– Hva sier vitenskapen om kvinnekraften? (Rebekka)

– Finn frem den naturlige erotiske kvinnen i deg! (terapeutisk og hormonbalanserende yoga & meditasjon med Rebekka)

– Hent frem din kvinnelige intuisjon! (Elisabeth)

– Energi – og chakrabalansering med krystaller (veiledning og meditasjon med Elisabeth)

PRAKTISK INFORMASJON:

PRIS: 1450,- NOK (8 timer workshop)

STED: Livslyst & Motivasjon Senteret i Kirkeveien 67 (kun 100 m fra Majorstua-krysset)

PÅMELDING: post@livslystogmotivasjon.no

KURSLEDERE: Elisabeth Kjeldsø og Rebekka Nøkling.

ELISABETH KJELDSØ: Elisabeth jobber som intuitiv veileder og kursholder både nasjonalt og internasjonalt, og bruker sine medfødte evner til å hjelpe andre mennesker. Hennes fokus er å guide mennesker inn i en høyere bevissthet og aktivisere den indre visdommen som ligger i oss alle, ved hjelp av klarsyn, kanalisering og mediale evner.

REBEKKA NØKLING: Profilert foredragsholder, podcast-programleder, radioprogramleder, og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun eier Livslyst & Motivasjon AS sammen med Marius Engh, som eier LivslystMagasinet.net og Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no. Rebekka er Cand. Scient, coach/mental trener, parterapeut, medisinsk og terapeutisk yoga & meditasjonsinstruktør spesialisert innen stress- og utbrenthet, kvinnelige hormoner, diabetes, kreft og depresjoner.

 

IMG_6094-1LATIN RHYTHMS: Våre danseinstruktører er proffe dansere som er opptatt av at du skal ha det gøy mens du lærer de ulike dansene som Latin Rhythms byr på! Så finn frem danseskoene og bare kom på våre: danseklasser, workshops og Latin Rhythms-dansefester – og så vil Alberto Terrero Ballester, Ricardo de Rojas Castellanos – og søstrene Katharina og Elise Nøkling-Eide inspirere, motivere, guide og hjelpe deg underveis – og ja, vi lover at dette blir gøy uansett om du har danset før eller er nybegynner! For mer informasjon om våre arrangementer, les mer her eller følg oss på Facebook

gronn-gira-teametGrønn&Gira besøker Livslyst & Motivasjon Senteret i høst:
Grønn&Gira er events som kombinerer det beste fra trening, mindfulness og vegetarmat for å gjøre deg mindre stresset og mer energisk og glad. Grønn&Gira events er sosiale happenings hvor du kan ta med venner du har fra før eller treffe nye. Medlemskap er ikke nødvendig.

MediYoga-NY hjemmesideTRE®, yoga og meditasjonskurs over 6 kvelder
Kurset er en kombinasjon av enkle rolige yogaøvelser (som passer alle nivåer), meditasjon og TRE, og går over 6 mandagskvelder.

TRE® (Tension, Stress &; Trauma Releasing Exercises) er en en innovativ serie med enkle, men effektive øvelser, utviklet av Dr. David Berceli, PhD. Opp igjennom livet vil vi alle oppleve en del stress, overveldende opplevelser, sjokk, traumer o.l. Dette fører til at aktivert stressenergi akkumuleres i nervesystemet og dype muskelspenninger gradvis bygger seg opp. Noe som igjen på sikt kan føre til ulike plager og ubalanser i kropp og sinn. TRE-øvelsene aktiverer skjelvinger eller vibrasjoner i kroppen, noe som løser opp i muskulære spenninger, åpner bindevevet og roer ned nervesystemet. Stresset slipper taket, og evt. fysiske og psykiske traumer av ulik art kan varsomt og langsomt heles.

Mer informasjon om TRE og videoer finner du her:

http://traumapravention.com/what-is-tre/
Instruktører: Sita Pettersen og Elise Jansen

 

FullSizeRenderIntroduksjonskurs i Kundalini Yoga – med Anita Farstad:

 Dato: 4. februar

Kursansvarlig: Anita Farstad

For påmelding og mer informasjon

Det legger spesielt vekt på pust og core work. Kurset passer for nybegynnere men også for de som har trent yoga før. Etter hver klasse vil Anita svare på spørsmål – og senteret tilbyr også oppholdsrom hvor det er mulig å kjøpe te og slappe av før og etter timen.

 

 

VeetamoMediYoga-kurs for å motvirke stress og utbrenthet – for alle:

Dato: 6. og 7. februar

Kursansvarlig: Veetamo Kari Lyngmo/Medisinsk Yoga Nord

MediYoga spesialisering innenfor stress og utbrenthet:

Dato: 12. og 13. september

Kursansvarlig: Veetamo Kari Lyngmo/Medisinsk Yoga Nord

For påmelding og mer informasjon


Matkurs og inspirasjonsforedrag med Christian Daling:Christian Daling_Livslyst & Motivasjon

 

Elena workshopInner Bliss Yoga Workshop:

Dato: 20. september

Kursansvarlig: Elena Fellicio


MediYoga instruktør trinn 2:

Dato: 2. – 4. oktober

Kursansvarlig: Elisabeth Engqvist/MediYoga International

Puro_YogaTeacher Training:

Dato: 12. og 13. november

Kursansvarlig: Puro Yoga

 

10411832_10204025215889153_3055761644867612539_nMediYoga instruktør trinn 2:

Dato: 27. – 29. november

Kursansvarlig: Elisabeth Engqvist/MediYoga International

 

KONTAKT OSS! Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre kurs og workshops? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring/sms oss på: 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s